Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

1907 Fenerbahçe Espor Başkanı Sina Afra;" Ana hedefimiz finallerde kupayı alıp MSI’a gitmek."

 
     1907 Fenerbahçe Takım Başkanı Sina Afra, sosyal medya hesabından 1907 Fenerbahçe Espor'un League of Legends takımları hakkında açıklamalarda bulundu. 
 
     “Espor ve VF Şampiyonluk Ligi hakkındaki bazı düşüncelerim: 1907 Fenerbahçe olarak hem akademi ligini hem de VFŞL’yi 1. sırada bitirdik. Oyuncularımız, koçlarımız, analistlerimiz, yöneticiler ve diğer herkes son derece yetenekliler. Ana hedefimiz finallere kalıp kupayı aldıktan sonra MSI’ya gitmek. Takımımızın sürpriz yapmaya devam edeceğine inanıyorum. Wildcard, TŞL'nin en güçlü alanı. Riot Games ile ortaklık sistemine geçtikten sonra TŞL’in Major liglerden biri olma yolunda olduğuna inanıyorum. Ayrıca TŞL’nin Dünya Şampiyonası’nda 2 takımla birlikte yer almasını umuyorum. Akademi Ligi ile ne kadar yeteneğe sahip olduğumuzu öğrendik. Türkiye’den yeni, genç, aç ve parlak yetenekler için bizi izlemeye devam edin. Bence daha fazla takımın sadece Türk oyunculardan oluşan kadrolara sahip olduğuna şahit olacağız.
 
     1907 Fenerbahçe Espor, 2019 VF Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi, grup aşamasını birinci olarak tamamladı ve mevsim finallerine yükseldi. Kış Mevsimi Finalleri 6 Nisan tarihinde başlayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
The Walking Dead Final Sezonu Son Bölümü Fragmanı Kotal Kahn Mortal Kombat 11'de Oynanabilir Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız