Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

150 Oyunluk Koleksiyondan Oluşan Atari Mania Duyuruldu

 
 
Yayıncı Atari ve geliştirici iLLOGIKA, 150 mikro oyundan oluşan bir koleksiyon olan Atari Mania'yı duyurdu. Koleksiyonda yer alan oyunlar, 1970 ve 1980'lerde yayınlanan Atari klasikleri içerisinde yer alıyor. Atari Mania bu yaz Switch, Atari VCS ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Atari CEO'su Wade Rosen bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Atari'nin 50. yıl dönümünü kutlarken, Atari Mania, hayranlara en sevdikleri Atari oyunlarını ve karakterlerini sunacak. Oyuncular, Atari oyunlarıyla ve karakterleriyle yeniden etkileşim kuracak.
 
Atari Mania, Atari'de yer alan klasikleri sunacak. Elli yıllık harika bir geçmişi sizlerle kutluyoruz." 
 
Atari Mania'da, retro Atari oyunlarına sahip çıkmakla görevli Atari Kasasının Bekçisi rolüne gireceksiniz. Bir gece ölü bir piksel belirir ve çok geçmeden tuhaf şeyler yaşanmaya başlar! Bu yolda maceraya atılırken, tanıdık ve sevilen oyunların çarpıklaşmasına ve mutasyon geçirmesine tanıklık edeceksiniz.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera Atari Mania
Summum Aeterna Erken Erişim Olarak Yayınlandı Sezon 2 Başlarken Pes Mobil Sürümü eFootball 2022 Olarak Güncelleniyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız