Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

12 Dolar Ödeyerek XCOM 2'ye Sahip Olabilirsiniz

   
   2016'nın başarılı yapımlarından birisi olan XCOM 2'ye 12 dolar ödeyerek sahip olabilirsiniz. 
 
   Humble Bundle'ın abonelik sistemi Humble Monthly'nin bu ayki konuğu XCOM 2 oldu. Burada bulunan sayfaya gidip 12 dolar karşılığında abone olduğunuzda direkt olarak XCOM 2'ye sahip oluyorsunuz. Ayrıca sonra verilecek 6 gizemli oyun daha bulunuyor. 
 
   Bir önceki Humble Monthly paketini hatırlayacak olursak; Warhammer: End Times - Vermintide, Project Cars, Mother Russia Bleeds, The Legend of Heroes: Trails in the Sky, Neon Chrome, Jotun, HoPiKo ve Kimmy oyunları verilmişti. 
 
   Son olarak Humble Monthly aboneliği alarak Humble Store'da %10 indirim ve gelirlerin %5'inin yardım kuruluşlarına destek olduğunu da belirtelim. 

Bu haberin bağlantısı
URL
XCOM XCOM 2 Firaxis 2K Games PC Tactical Strateji
Flying Wild Hog: PS4 Pro'nun GPU'su Bir Canavar Injustice 2'nin Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

WildDestiny

9.1.2017 13:49:03

0
Ben ne zamandır takip ediyordum oyunu eski oyunlarını da oynamıstım gerek ps3 gerek pc uzerınden cok begenmıstım. Eski oyunun online alt yapısı pek iyi degildi bunda o da gelismistir umarım. Xcom 2 yılbası ındırımlerınde dahi 100 liranın altına dusmemıstı bu fırsat kacmaz ben direk satın aldım 45 TL gibi fiyata denk geliyor yanında 5 oyun da ekstrası :D

They Killed Kenny

7.1.2017 16:02:27

0
Xcom Unknown Enemy yi oynamıştım. Açıkçası oyun yavaş ilerliyor ve bir yerden sonra aynı şeyleri turn base yapıp durmak sıkıyor gibi gelmişti. Bu paraya değer mi bilemeyeceğim.

ahmetctekin

7.1.2017 13:38:49

0
XCOM 2 için kaydedilen en düşük fiyat 60 TL iken 12 dolara hem bunu hem de yanında sonradan verilecek 6 oyunu almak bana çok hesaplı geldi. Humble Bundle sürekli ziyaret ettiğim bir site ama genelde aylık sistemi kendi açımdan kârlı bulmam ana oyunun yanında verilen yükleyip oynamayacağım oyunlardan dolayı. Fakat bu sefer tek başına XCOM 2'nin pakette olması çok cazip geldi ve bu sistemi sonunda deneme fırsatı bulacağım.

KarmaLia

7.1.2017 13:20:41

+10
12 dolar diyince sevindim sonra dolar kuru aklıma geldi.

2K

7.1.2017 12:58:11

0
Eksi X-Com oyunlarını oynamıştım fakat hem oyunlar aşırı zordu hem küçük olduğumdan dolayı hakkını tam vererek oynayamamıştım. X-Com Enemy Unkown'u severek hem Xbox 360 hem PC'de oynadım. Gerçekten çok iyi oyundur. X-Com 2'de aynı şekilde severek oynadım fakat bir önceki oyundan çok daha zor. Eğer turn-based oyunların uzmanıyım bana soracaksınız demiyorsanız kesinlikle yüksek zorluklarda oynamayın, ben yaptım pişman oldum. Bu fiyata kesinlikle tavsiye ederim zaten Steam fiyatını geçin fakat Kinguin gibi sitelerde bile 60 TL civarında, yine çok olmasa da kazançta oluyorsunuz. Oyunu oynarken uzaylıların yaptığı projenin geri sayımı var, bu geri sayım bitince oyun komple bitiyor, ilk başta bu beni çok germişti, adam gibi oynatmıyorlar, kısıtlıyorlar diye düşünmüştüm ama dert etmenize gerek yok. Planlı ilerlerseniz hiç bir sorun olmuyor. Bu fiyata herkese tavsiye ederim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
XCOM 2
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız