Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

007 Legends'ta Yeni Görev: Kraliçenin Hizmetinde


     19 Ekim'de çıkacak olan 007™ Legends’ta bulunacak altı Bond filmi görevinden ikincisinin Kraliçenin Hizmetinde olduğu açıklandı. Türünün ilk örneği olan 007 Legends Bond video oyunu beş klasik Bond filmini konu alan görevler ve ücretsiz indirilebilir içerik olarak daha sonradan sunulacak ve bu yılın en merakla beklenen filmlerinden biri olan SKYFALL’u konu alacak altıncı görev ile birlikte orijinal ve iç içe geçmiş bir hikaye sunacak.
 
     Activision Publishing, Inc.’ten 16 Ekim 2012’de çıkması planlanan 007 Legends oyunculara son teknoloji ürünü casus eşyaları, birçok silah ve birbirinden çekici otomobiller sunacak ve oyuncuları ünlü kötüleri ve adamlarını haklamak üzere birbirinden egzotik yerlere götürecek.

      Gerçek aşkı bulmak zor olsa da James Bond sonunda aradığı eşi buluyor – Bond’un suç dahisi Ernst Stavro Blofeld’i yakalamak için ana bağlantısı, Avrupa suç zinciri liderlerinden Marc-Ange Draco’nun güzel kızı Tracy di Vicenzo.
 
     Bond, Tracy ile birlikte romantizm dolu saatler geçirdikten sonra Blofeld’in peşine düşmek üzere İsveş Alplerine doğru yola çıkıyor. Oyuncular işte tam bu noktada, kendilerini muhteşem Alp manzaraları eşliğinde aksiyon çığının altında bulacaklar. Blofeld Bond’un gizli planlarından haberdar olduğu için Tracy’i kaçıracak ve Bond da yüksek hızlı kayakla takip, yükseklerden geçen teleferik üzerinde bir kapışmanın da içinde bulunduğu bir kurtarma görevine atılarak Blofeld’in dünyanın en büyük beş şehrine ölümcül bir virüs yayma planını ortaya çıkaracak. Oyuncular Tracy’nin babasının da yardımıyla Blofeld’in İsveç Alplerindeki özel araştırma tesisine sızmaya, çok geç olmadan virüsün yayılmasını engellemeye ve Tracy’i kurtarmaya çalışacaklar.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
James Bond 007 Skyfall 007 Legends Xbox 360 PS3 Activision
Wii U'nun Online Sistemi Paralı Olmayacak Kaz Hirai'nin Vedasına Özel PlayStation 3
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.7.2012 13:14:24

0
oyun pc ye çıkıyor e3 videosunun sonunda platform sorulduğunda belirtildi.

BSC Misafiri

30.6.2012 06:12:51

-1
güzel bir oyun cover alarak ilerlemede iyiydi bence pc için kayıp olmaz ama 007 seven oyuncular için olur o yüzden bende çıkarsa oynayacağım için çıkmasını isterim tps fps farketmez ama adamın tam şağ omuzu üerinden görüntü vren saçma kamera açısı hariç hepsi yidir bence fps olursa daha iyi tps olacaksada splinter cell spec ops gibi olsun yani

fernando torrent

29.6.2012 18:36:33

+1
fps bond oyunu olmaz karakterini görceksin arkadaş tps olmalıydı.

sevecenmordal

29.6.2012 18:24:17

0
pc ye çıkarmazsa kendi kaybeder ayrıca aham şaham bir oyun değil
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
007 Legends
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız