The Batman Filminin ve Loki Dizisinin Çekimleri Başladı

Özgür Eroğlu

2021 yılında yayınlanacak olan ve takipçilerin oldukça merak ettiği yapımlardan Loki dizisinin ve The Batman filminin çekimleri başladı.
 
 
The Batman filminin çekimlerinin yakın zamanda başlayacağını geçtiğimiz haftalarda öğrenmiştik. Bugün ise filmin yönetmeni Matt Reeves'in paylaştığı bir Tweet ile çekimlerin başladığını öğrendik.
 
İnsanların en çok heyecanlandığı konu ise Robert Pattinson'ın Batman rolüne yakışıp yakışmayacağı. Çekimlerin başlamasıyla birlikte yakın zamanda Batman görsellerini ve daha fazla ayrıntıyı da öğrenmiş oluruz. The Batman 25 Haziran 2021'de vizyona girecek.
 
 
Bir diğer merak edilen yapım olan Loki dizisinin de çekimleri geçtiğimiz gün başladı. Marvel'ın anti kahramanlarından olan Loki'nin, direkt olarak kendisini anlatacak. İlk söylenen bilgilere göre Loki'nin farklı zamanlara giderek yaşadığı maceraları izleyeceğiz.
 
Dizinin başrolünde, filmlerdeki Loki rolünü oynayacak olan Tom Hiddleston bulunuyor. Loki dizisi ise 2021 yılında sadece Disney+ platformu üzerinde yayınlanacak.