Sneaky, Tam Zamanlı Yayıncı Oldu!

Hamit Can Sayılgan

 
     Kuzey Amerika ligi LCS takımlarından Cloud9'ın nişancısı Sneaky, tam zamanlı yayıncı olacağını duyurdu. Bunun kalıcı bir emeklilik olmadığını belirten oyuncu, bu yıl kendisini heyecanlandıran bir teklif olmadığı için bu kararı aldığını belirtti. 
 
 
 
      Amerikan elektronik spor organizasyonu Cloud9 League of Legends takımının nişancı rolü oyuncusu Zachary "Sneaky" Scuderi, daha öncesinde takımdan ayrılacağını duyurmuştu. 2013 yılından beri Cloud9 LoL takımı kadrosunda mücadele eden 25 yaşındaki ünlü oyuncu, TSM’den ayrılan Danimarkalı nişancı Zven'in takıma transfer edilmesinin ardından yedek oyuncu konumuna düşürüldü. Bu durumun ardından takım içi anlaşmazlıklar yaşayan profesyonel oyuncu, tam zamanlı yayıncı olacağını takipçilerine duyurdu.
 
     Sneaky, 2013'den bu yana Kuzey Amerika bölgesinde toplam 7 şampiyonluk ve Dünya Şampiyonası dahil toplam 29 derece elde etti. Zven ise Origen ile Dünya Şampiyonası'nda mücadele etmesinin ardından G2 Eports’a transfer oldu. G2’da LEC şampiyonlukları elde etti ve MSI ikinciliği kazandı. Burada 3 mevsim geçirdikten sonra TSM ile anlaşarak Kuzey Amerika bölgesine geçiş yaptı.