DOOM Eternal'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software, DOOM Eternal'ın ikinci resmi fragmanını yayınladı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

DOOM Slayer olarak, Dünya'ya geri döndüğünüzde şeytani bir istilanın başladığını görüyorsunuz. Ortalığı birbirine katın, Slayer'ın köklerini ve vahşet dolu zorlu görevini keşfedin... Her şey sona erene kadar.
 
Slayer tehdit seviyesi maksimum
DOOM Slayer'ın gelişmiş Praetor Suit'i sayesinde omuza monte edilmiş alev silahı ve bileğe takılabilir DOOM Blade dahil olmak üzere en son iblis öldürme teknolojisine erişim kazanın. Super Shotgun'ın düşmanı yakına çeken yeni Meat Hood eklentisi gibi seviyesi yükseltilmiş silahlar ve modların yanında Double Dash gibi yetenekler sizi her zamankinden daha hızlı, güçlü ve becerikli bir hale getiriyor.
 
Kutsal Olmayan Üçlü
Ölürseniz iblisleri öldüremezsiniz ve kaynaklarınız olmadan da hayatta kalamazsınız. İhtiyacınız olanı düşmanlarınızdan alın: Ek sağlık için gösterişli öldürme hareketi, zırh için yakarak öldürme ve cephane toplamak için elektrikli testere ile infaz. Bu araçlar, hayatta kalmanız ve en güçlü iblis avcısı olmanız için çok önemlidir.
 
Yeni bir (yok edilebilir) iblis sınıfı
Her biri benzersiz saldırı ve yeteneklere sahip, her zamankinden daha fazla iblisi yok edin. Pain Elemental, Archvile ve Arachnotron gibi hayranların favorisi olan klasik iblisler geri dönerken DOOM Hunter, Marauder ve Gladiator gibi tamamen yeni iblisler de sürüye katılıyor. DOOM Eternal'ın "yok edilebilir iblisler" sistemi ile en sevdiğiniz iblisleri paramparça edin ve güç fantezilerinizi yeni bir düzeye taşıyın.
 
BATTLEMODE'a giriş yapın
id Software'ın sıfırdan oluşturduğu yeni 2'ye 1 çok oyunculu deneyim. Tepeden tırnağa silahlı bir DOOM Slayer'ın, oyuncuların yönettiği iki iblisle yüzleşerek beş üzerinden oynanan maçlarda, birinci şahıs görünümündeki yoğun savaşta mücadele etmesi gerekiyor.
 
id Software tarafından geliştirilen DOOM Eternal, The Game Awards 2016'nın En İyi Aksiyon Oyunu ödülünü alan DOOM oyununun doğrudan devam oyunudur. Boyutlar arası yolculuğunuzda iblisleri parçalayarak ilerlerken, bu yenilikçi birinci şahıs savaşta hızın ve gücün en gelişmiş kombinasyonunu deneyimleyin. idTech 7 tarafından güçlendirilen ve Mick Gordon'ın bestelediği kalp atışlarınızı hızlandıracak müziklere sahip DOOM Eternal, sizi yeni ve klasik iblisleri güçlü silahlarla daha önce görülmemiş inanılmaz dünyalarda yok eden DOOM Slayer'ın yerine koyuyor. 

 
DOOM Eternal 20 Mart 2020'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Google Stadia için çıkacak. Switch versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.