Call of Duty de Avustralya'daki Yangın İçin Yardımda Bulunuyor

Özgür Eroğlu

 
 
Bildiğiniz gibi Avustralya'da bir süredir söndürülemeyen bir yangın var. 500 milyonun üzerinde canlının hayatını kaybettiği düşünülüyor ve eski haline çevirmenin çok zor olacağı büyük bir bölge tamamen yanmış durumda. Bu durumun önemini daha önce sizlere aktarmıştık.
 
Crytivo ve Ubisoft gibi şirketler daha önce bu yangın için Avustralya'ya bir yardımda bulunduğunu da sizlere aktarmıştık. Şimdi de oyun dünyasının en popüler yapımlarından olan Call of Duty markası da yani Activision ve Infinity Ward da Avustralya için yardımda bulunuyor.
 
Call of Duty'nin son oyunu olan Call of Duty: Modern Warfare'e gelen Outback Relief DLC paketinden elde edilen tüm gelir Avustralya'ya bağışlanacak. Paketin içinde yangınla ilgili  eşyalar bulunuyor. Eğer daha öncesinde bu paketi satın aldıysanız ve paranızın Avustralya'ya bağışlanmasını istiyorsanız merak etmeyin, daha öncesinde elde edilen gelirlerin de Avustralya'ya bağışlanacağı açıklandı. Paketin değeri ise 20 $. 
 
Call of Duty: Modern Warfare PC, PlayStation 4 ve Xbox One'da erişilebilir durumda. Yardımda bulunmak için bu paketi 31 Ocak'a kadar satın alabilirsiniz.