PES 2020 Veri Paketi 3.0 Yayınlandı

Gazali Çetinkaya

 
Konami, eFootball PES 2020 için 3.0 veri paketini yayınladı.

Veri paketinde stadyum güncellemeleri, yeni milli takım formaları, oyuncu yüzleri ve diğer yeni oyun içerikleri yer alıyor.

Tam içeriği şu şekilde:
 

Oyuncu Yüzü Güncellemeleri
Veri Paketi 3.0 ile birlikte ayrıca yeni oyuncu yüzleri getirilerek 30'un üzerinde yıldız için gerçekçi ve son derece ayrıntılı güncellemeler sağlanıyor. 
 
Stadyumlar
eFootball PES 2020, stadyumlara çok sayıda görsel iyileştirme getiren Veri Paketi 3.0 ile birlikte grafik üstünlüğünü gözler önüne sermeye devam ediyor. Taraftarlar Manchester United'ın Old Trafford ve Juventus FC'nin Allianz Stadium (PES 2020'ye özel) stadyumlarının dış cephelerinin ağızları açık bırakan bir gerçeklikle işlendiğini görebilecek. Ayrıca São Paulo'nun Cicero Pompeu de Toledo stadyumunun ilave edilen ek görüntüleri sayesinde her maç öncesinde tünelin içindeki oyuncuları görebileceksiniz. 50'nin üzerindeki stadyum sayısına yeni eklenen bir stadyum da Arena do Grêmio. Taraftarlar gündüz ve gece maçları sırasında Grêmio FBPA'nin iç sahasındaki benzersiz atmosferin tadını çıkarabilecek. 
 
Oyuncu Yüzü Güncellemeleri
Veri Paketi 3.0 ile birlikte ayrıca yeni oyuncu yüzleri getirilerek 30'un üzerinde yıldız için gerçekçi ve son derece ayrıntılı güncellemeler sağlanıyor. 
 
Güncellenen Formalar
Çeşitli milli takım formalarında güncellemeler yapıldı ve Almanya, İspanya, Japonya, Kuzey İrlanda, Galler, Belçika ve İskoçya milli takımları yeni Adidas as takım formalarına kavuştu.
 
Kramponlar
Oyuna ayrıca dört yeni Adidas krampon (Copa, NEMEZIZ, Predator, X) ve üç yeni MIZUNO krampon (MORELIA NEO II, REBULA 3 RED/WHITE, REBULA 3 BLACK/YELLOW) dâhil olmak üzere çeşitli yeni kramponlar eklendi. 


Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.