Arise: A Simple Story İnceleme Puanları

Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Techland Publishing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Piccolo Studio'nun yaptığı Arise: A Simple Story, 24 Eylül'de State of Play sunumunda PlayStation 4 için ardından da Xbox One ve PC (Epic Games) için duyurulan oyun bugün itibariyle erişime açıldı.
 
Oyunun şu an için metacritic ortalaması 81. Verilen tüm puanları ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. 
 
PlayStation Universe - 100
God is a Geek - 90
COGconnected - 85
Everyeye.it - 85
Destructoid - 85
Vandal - 80
Eurogamer Italy - 80
Push Square - 80
IGN Spain - 78
DualShockers - 75
Jeuxvideo.com - 65
Wccftech - 65
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
AŞK VE KAYIP MACERANIZ

Aşk ve kayıp duygularıyla dolu, anıların değişen manzaraları ile bir maceraya çıkın. Bu heyecan yüklü yolculuğun her anı yeni bir meydan okuma ve hayatınızı farklı bir ışıkta görme şansı.

İLHAM ALAN SANAT TARZI

Piccolo Studio'dan yetenekli sanatçılar tarafından hayata geçirilen harika anılar ve duyguların dünyasına girin. Oyunun duygusal müziği ve güzel sanat yönetmenliği sayesinde kişisel, günlük mücadelelerinizde içten gelen sihri keşfedin.

ZAMAN İÇİNDE USTALIK

Zamanın akışını kontrol edin ve çevrenizi saniyelerden tüm mevsimlere geçişte değiştirin. Anılarınızı yeniden yaşamak ve yolculuğunuzdaki tüm engellerin üstesinden gelmek için ileri sardırın, geri gidin veya duraklatın.

BİRLİKTE OYNAMA

Zamanı kontrol etmenize ve yolculuğun keyfini birlikte çıkarmanıza yardımcı olması için ikinci bir oyuncuyu davet edin. Arise'ın kolay anlaşılır doğası, herkesi içine alır ve duygusal hikayeyi sonuna kadar deneyimlemelerini sağlar.