Star Wars Jedi: Fallen Order Satış Anlamında Güçlü Bir Çıkış Gerçekleştirdi

Gazali Çetinkaya

 
Titanfall serisi geliştiricisi Respawn Entertainment'ın hikaye odaklı tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon-macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order satış anlamında oldukça başarılı bir çıkış gerçekleştirdi.
 
Electronic Arts, Respawn Entertainment ve Lucasfilm tarafından yapılan duyuruya göre, Star Wars Jedi: Fallen Order dijitalde en hızlı satan Star Wars oyunu oldu. Aynı zamanda ilk iki haftasında Electronic Arts'ın PC'de en çok satan Star Wars oyunu olmayı başardı.
 
Respawn Entertainment patronu Vince Zampella:
 
"Star Wars Jedi: Fallen Order'ın geliştirilme süreci ve piyasaya sunulması sırasında stüdyoya ve ekibe destekte bulunan herkese teşekkür ederiz. Star Wars evreninde bir hikaye anlatarak en büyük hayallerimizden birini gerçekleştirmiş olduk ve hayranlardan aldığımız tepkiler inanılmaz."
 
"Oyunun çıkışı, TV dizisi The Mandalorian'ın başlaması ve yeni film Star Wars: The Rise of Skywalker'ın da yakında vizyona girecek olmasıyla birlikte, Star Wars hayranı olmak için harika bir zaman."
 
Star Wars Jedi: Fallen Order PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin, Steam, Epic Games Store) üzerinde ulaşılabilir durumda.

Star Wars Jedi: Fallen Order'da Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith içindeki olayların ardından Order 66'nın saldırısından son anda kurtulan Cal Kestis adındaki bir Jedi Padawan'ın rolünü üstleniyorsunuz. Jedi Order'ı yeniden kurma görevinde eğitiminizi tamamlamak için paramparça olmuş geçmişinizin parçalarını bir araya getirmeli, yeni ve güçlü Force yetenekleri öğrenmeli, ikonik ışın kılıcı sanatında ustalaşmalı ve tüm bunları yaparken İmparatorluğun ve ölümcül Inquisitor askerlerinin bir adım ilerisinde olmalısınız.