Immortal Planet 6 Aralık'ta PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Monster Couch ve geliştirici teedoubleuGAMES, aksiyon rol yapma oyunu immortal Planet'ın 6 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

Xbox Store'da 38,25 TL ve Nintendo eShop'ta $13.49 fiyattan ön siparişte.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Unutulmuş bir gezegenin buzlu yüzeyinde, ölümsüzlerin uyuduğu yıkılmış bir mezar bulunuyor. Uykusuz savaşçılar, akılları sonsuzluktan yıpranmış bir şekilde salonları dolaşırken, yalnız bir Uyanıkgezer dondurucu uykusundan kalkar. Geçmişlerine dair hiçbir hatıraları olmadan; geleceklerini şekillendirmek, gezegenin gizemlerini keşfetmek ve bu buzlu cehennemden bir çıkış yolu bulmak onlara kalmış.

Özellikler:

- Souls tarzı İlerleme
Ölüm sonucunda kaybedilen Deneyimleri geri kazanın ve bunları karakterinizi geliştirmek için kullanın. Oyun tarzınızı düzinelerce öğe ve büyü ile kişiselleştirin.
 
- Sıkı Seviye Tasarımı
Seviyeler, etrafındaki alanı keşfettiğiniz tekli kontrol noktalarının çevresinde tasarlanmıştır. Seviyeler, birçok açılabilir kısayol içerir; böylece ne olursa olsun her zaman ilerlemiş olursunuz.
 
- Gergin Boss dövüşleri
Her seviye güçlü bir boss düşman barındırır. Bu düşmanlarla savaşmak, becerinin ve kararlılığın gerçek bir testi olan çok aşamalı mücadelelerdir.

 
Oyun Temmuz 2017'de PC için çıkmıştı. PC versiyonu çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.