God of War'un Geliştiricisinden Yeni Oyun Duyurusu Gelebilir

Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yılın en iyi oyunu seçilen PlayStation'ın ve oyun dünyasının en iyilerinden olan God of War'un geliştiricisi Cory Barlog, Twitter üzerinden ilginç şeyler yapıyor. Bu durumdan sonra hemen teoriler başladı tabii.
 
Cory Barlog, dün "End Transmission" yazarak tweet atmayı bıraktı ve profil fotoğrafını ve biyografisinde yazanları değiştirdi. Biyografisine şunları yazdı: "..... ..... .... ... .. .". Mors kodu olabileceğini düşünenler ise hemen bu noktaları çevirmiş ve mors koduna göre yazan şey şu: "55HSIE". Bu noktaların benzerleri ise attığı tweette'de bulunuyor. Tweetteki noktalar ise şu anlama geliyor: "SIE"
 
Buradaki SIE, Sony Interactive Entertaintment anlamına geliyor olabilir ancak 55H için net bir teori ortaya atılmadı henüz. İnsanların en büyük teorisi ise yeni oyunun geldiği hatta oyunun temasının uzay olduğu yönünde. Çünkü Cory Barlog, Twitter'daki fotoğraflarını da değiştirdi ve bunlar uzay fotoğrafı. Profil fotoğrafında Voyager 1'i görüyoruz. Diğer bir fotoğrafta ise uzayı görüyoruz. Aynı stüdyonun daha önce bir uzay oyunu üstünde çalıştığını ancak sonrasında iptal edildiğini de hatırlatalım.
 
Tabii tüm bunlar sadece öylesine yapılmış şeyler de olabilir. En iyisi Cory Barlog'un tekrar tweet atmasını beklemek.