Norman Reedus, Death Stranding ve P.T. Hakkında Konuştu

Özgür Eroğlu

 
Kojima'nın son iki projesinde ana karakter olarak bulunan Norman Reedus bu projeler hakkında konuştu. Silent Hill'ın demosu olarak yayınlanan P.T.'de ve Death Stranding'te Norman Reedus'u ana karakter olarak görmüştük.
 
Başarılı oyuncu Hollywood Reporter ile yaptığı röportajda bu oyunlar hakkında konuştu. Konuşmasından öne çıkan bölümler şu şekilde:
 
"Silent Hill iyi ki iptal oldu. Çünkü Death Stranding çok daha iyi. Kojima'nın oyunda ne yapmak istediğini daha yeni yeni anlıyorum ve bu adamın çalışma şekli ve düşünme şekli beni gerçekten çok şaşırtıyor... P.T.'yi hiç oynamadım çünkü gerçekten çok korkunç...
 
...Daha önce de oyunda bulunmuştum ve gerçekten Death Stranding müthiş bir tecrübeydi. Hikayenin bir parçası olarak büyük bir hikayenin içindesin ve büyürken oynadığım oyunlardan çok farklı. Tüm dikkatinizi ve sabrınızı göstermeniz gerekiyor. Kojima'ya bir keresinde sormuştum: 'Bu oyunlar çok gerçekçi sence bir gün oyuncuya ihtiyaç duymadığınız bir gün gelecek mi?' o ise bana 'hayır' dedi. 'Gerçeğe yakın olması için ruh gerekiyor bu yüzden asla bir oyuncu olmadan yapılamaz.' dedi."