Red Dead Redemption 2 PC için Duyuruldu, 5 Kasım'da Çıkacak

Gazali Çetinkaya

 
Rockstar Games, Red Dead Redemption 2'nin PC versiyonunu resmi olarak duyurdu.
 
5 Kasım'da çıkışını gerçekleştirecek. Ayrıca Google Stadia'nın çıkış oyunlarından biri olacak.
 
Oyun 9 Ekim'de Rockstar Games Launcher üzerinden ön siparişe açılacak ve 22 Ekim'e kadar buradan ön sipariş verenlere aşağıdaki oyunlardan iki tanesi ücretsiz olarak verilecek. (Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Bully: Scholarship Edition, L.A. Noire: The Complete Edition, Max Payne 3: The Complete Edition).
 
Rockstar Games Launcher üzerinden ön siparişler ayrıca oyunun özel sürümlerine istediğiniz zaman yükseltme ve Special Edition ile Ultimate Edition için $20 indirim imkanı sunacak. Bunun dışında at, altın ve harita gibi içerikler de Rockstar Games Launcher ön sipariş bonusları arasında.
 
Rockstar Games Launcher dışında Epic Games Store, Greenman Gaming, Humble Store, GameStop ve diğer dijital platformlarda 23 Ekim'de ön siparişe açılacak. Steam versiyonunun Aralık ayında satışa sunulması planlanıyor.
 
PC versiyonu yeni Bounty Hunting görevleri, Gang Hideouts, silahlar ve daha fazla içerik ile birlikte çeşitli grafiksel ve teknik geliştirmeler içerecek. Red Dead Online da konsollarda daha önce yayınlanmış tüm iyileştirmeler ve güncellemeler ile birlikte ilk günden ulaşılabilir olacak.
 
Red Dead Redemption 2 PlayStation 4 ve Xbox One için 26 Ekim 2018'de çıkmıştı.