The Last of Us Part II'de Çok Oyunculu Mod Olmayacak [Güncelleme]

Gazali Çetinkaya

 
Güncelleme: Naughty Dog twitter hesabı üzerinden de bir açıklama yaptı. Belirtilene göre, ekip çevrimiçi bir proje üzerinde çalışıyor fakat bu The Last of Us Part II'ye dahil olmayacak. The Last of Us Part II sadece tek oyunculu olacak. 
 
Orijinal Haber: İlk oyunun aksine The Last of Us Part II herhangi bir çok oyunculu moda sahip olmayacak, geliştirici Naughty Dog resmi olarak doğruladı.
 
The Telegraph'a konuşan oyunun yönetmeni Neil Druckmann şöyle açıkladı: "Oyun çok iddialı ve tutkulu o yüzden tek BluRay'e sığmadı, iki disk. Oyun çok iddialı ve tutkulu o yüzden kendimizi sadece tek oyunculu modu yapmaya adadık. The Last of Us Part II'de çok oyunculu mod yok. The Last of Us Part II'nin şu ana kadar yaptığımız en büyük oyun olmasını sağlamak için tüm kaynaklarımızı kullanmak istedik."
 
Neil Druckmann geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da, The Last of Us Part II'nin Naughty Dog'un 35 yıllık tarihinde yaptığı en uzun oyun olduğunu ve bu tür bir hikayeyi anlatmak için oyunun çok büyük olması gerektiğini belirtmişti.
 
The Last of Us Part II 21 Şubat 2020'de Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak.