NBA 2K20, Steam'in En Çok Olumsuz Not Alan 2. Oyunu Oldu

Özgür Eroğlu

 
Geliştiriciliğini Visual Concepts'in yaptığı, yayıncılığını ise 2K Sports'un yaptığı NBA 2K serisinin yeni oyunu NBA 2K20 bildiğiniz gibi 6 Eylül'de piyasaya sürüldü.Piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra, Steam'in gelmiş geçmiş en çok yorumsuz not alan ikinci oyunu oldu. Birinci sırada ise 2011 yapımı Flatout 3 bulunuyor. Listenin geri kalanına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Geçtiğimiz günler NBA 2K20'nin inceleme puanları sizlerle paylaşmıştık. İnternet sitelerinin puanları gayet olumlu dursa da kullanıcıların verdiği puanların ortalaması 1.3 gibi puandı. Oyuncular oyunu gerçekten beğenmemiş olacak ki oyuna kötü puan verebilecekleri her türlü platformdan olumsuz notlar vermeye devam ediyorlar. Şu anda toplam 1820 inceleme bulunuyor ve Steam oyun için size "Son Derece Olumsuz" gibi bir ortalama gösteriyor.
 
NBA 2K serisi buna benzer bir durumu geçtiğimiz 2 sene de yaşamıştı. En çok olumsuz not alan oyun listesinde ise NBA 2K18, 18. sırada; NBA 2K19 ise 32. sırada bulunuyor. NBA 2K serisinin gelecek yıl oyununun üstünde daha fazla çalışması gerekiyor gibi duruyor. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.