Apple Arcade'in Şu An İçin Belli Olan Oyunları

Özgür Eroğlu

 
Apple'ın daha önceden duyurduğu Apple Arcade sistemi, dün düzenlenen Apple etkinliğiyle birlikte yayınlanma tarihi, fiyatı gibi detayları öğrenmiş olduk. Bu yeni sistemde aylık 5 dolar (Türkiye fiyatı belli değil) gibi bir ücret ödeyerek, yalnızca Apple ürünlerine özel 100 adet oyuna erişebileceğiz. Apple'ın etkinliğine kadar daha önce sadece 3 oyun duyurulmuştu ancak etkinliğin bitmesiyle yeni oyunların bir kısımını öğrenmiş olduk. Oyunların isimlerini aşağıda bulabilirsiniz.
 
Ballistic Baseball (Gameloft) Canlı, rekabetçi, çok oyunculu aksiyon dolu bir arcade beyzbol oyunu.
 
ChuChu Rocket! Universe (Sega) Evren, Sega'nın sevdiği ChuChus'u 100'den fazla zihinsel bulmaca içeren garip ve harika gezegenlerin arasına fırlatmasıyla patlar.
 
Exit the Gungeon (Devolver Digital) Oyuncular, yıkıcı bir cehennem zindanından kaçmak zorundalar ve giderek daha tehlikeli olan engeller ve rakipler yollarının üstünde duruyor.
 
Overland (Finji) Bu sıra tabanlı hayatta kalma oyununda Amerika Birleşik Devletleri'nde kıyamet sonrası bir yolculuğa çıkan bir grup gezginle ilgileneceksiniz.. Korkunç yaratıklarla savaşın, mahsur kalanları kurtarın ve yakıt, ilk yardım çantaları ve silah gibi malzemeler için etrafı arayın. 
 
Pac-Man Party Royale (Bandai Namco) 4 kişilik bir arcade savaş modu sunan Pac-Man ailesinin son oyunu. 
 
Projection: First Light (Blowfish) Oyuncular, mitolojik bir dünyada yaşayan kız çocuğu  Greta'nın maceralarına eşlik eder ve yol boyunca eski kültürlerden gelen efsanevi kahramanlar tarafından yardım edilen bir aydınlanma yolculuğuna çıkar. 
 
Rayman Mini (Ubisoft) Rayman bir karınca büyüklüğüne düşürüldü! Oyuncular böcekleri, mantarları ve bitkileri mükemmel skoru elde etmek için tekrar tekrar denerler. 
 
Shantae and the Seven Sirens (WayForward) Oyuncular geniş bir batık şehri keşfederler ve Half-Genie’nin en heyecan verici serüveninde Seven Sirens’la savaşırlar. 
 
Skate City (Snowman) Şehirdeki sokaklar en iyi paten alanı haline gelirken, çoklu patinaj kontrolleriyle sokak pateninin kalbi ve ruhunu bu oyunda yaşayın.
 
Sneaky Sasquatch (RAC7) Oyuncular Sasquatch'in günlük normal bir hayatını oynayabilirler. 
 
Steven Universe: Unleash the Light (Cartoon Network) Rebecca Sugar tarafından ortaklaşa yazılan ve oyuncuların en sevdikleri karakterleri seçtikleri, müthiş yeteneklerin kilidini açtıkları ve alternatif kostümleri en iyi mobil rol yapma oyununda donattıkları orijinal bir Cartoon Network oyunu.
 
Super Impossible Road (Rogue Games) Uzayın derinliklerinde oldukça hızlı bir saç tokası yarışına katılın.
 
The Bradwell Conspiracy (Bossa) Garip bir mizah anlayışına sahip macera gerilim oyunu. 
 
The Enchanted World (Noodlecake) Küçük bir periye yardım ederek dünyayı karanlık güçlerden kurtarmaya çalışın. 
 
Various Daylife (Square Enix) Bravely Default ve Octopath Travels'in yaratıcılarından yepyeni bir RPG. İmparatorluk Dönemi'nde (211 yılında), oyuncular Erebia kentindeki hayatı dolu dolu yaşarken yeni bir kıtayı keşfederler.