TGS 2019'da Death Stranding'in 80 Dakikası Gösterilecek

Özgür Eroğlu

 
Kojima'nın PlayStation 4 için özel olarak geliştirdiği Death Stranding'ten yeni haberler, Kojima Productions adlı resmi Twitter hesabından paylaşıldı. 12 Eylül'de Tokyo Game Show'da oyunun 50 dakikası, 14 Eylül'de yine Tokyo Game Show'da ise oyunun 30 dakikasının gösterileceği bir tweet ile duyuruldu. Oyuna dair sadece görsel paylaşıldığı için eleştirilen Death Stranding bu videolarla birlikte oyun severlerin kalbini tekrar kazanmış olacaktır. Death Stranding, 8 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 için çıkacak. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima’dan, başrollerinde Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux ve Lindsay Wagner’in yer aldığı, PlayStation 4 için yepyeni ve çığır açacak bir açık dünya aksiyon macera tecrübesi.
 
Yakın gelecekte, gizemli patlamalar dünyayı sarstı ve Ölüm Kıyısı olarak bilinen bir dizi doğaüstü olaya neden oldu. Topraklara musallat olan öteki dünyaya ait yaratıklar ve kapıda bekleyen kitlesel yok oluş karşısında Sam Porter Bridges, mahvolmuş topraklar boyunca yolculuk etmeli ve insanoğlunu kapıdaki felaketten kurtarmalı.