Rainbow Six Siege 50 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Özgür Eroğlu

 
Ubisoft'un 1 Aralık 2015 tarihinde piyasaya sürdüğü Rainbow Six Siege 50 milyon oyuncuya ulaştı. 2017'nin Ağustos ayında 20 milyon oyuncuya ulaştıkları için kutlama yapan yapımcı firma, 2018'in Nisan ayında 30 milyon oyuncuya ulaştıklarını açıklamışlardı. Bu yılın ise Şubat ayında 45 milyona ulaştıklarını açıklayan firma şimdi ise 50 milyona ulaştıklarını açıkladı. Yaklaşık 6 ay gibi bir sürede Rainbow Six Siege, 5 milyon oyuncu kazanmış. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Yeni Rainbow Six oyununda New York'taki bir terörist grubu durdurmaya çalışacağız. Amerikan hükümetinin ve Wall Street'in aç gözlülüğünden usanmış bu grup şehirde terör estirmeye başlıyor. Amerika bu defa kendi insanları tarafından saldırıya uğruyor.

Oyunun en önemli özelliklerinden birisi de ahlaki seçim sistemi olacak. Bu sistem ile oyuncuların aldıkları kararlar onların oyundaki yollarını da değiştirecek. Yetkililer oyundaki bütün yolların tek bir oynanışta görülemeyeceğini söylüyor. Ubisoft oyunu tekrar tekrar bitirmemizi istiyor.

Oyunda öncelikle bir yabancıyı yönetiyoruz. Terörist grup tarafından kaçırılan ve bomba bağlanan bu yabancıdan sonra Rainbow takımını da yöneteceğiz. Rainbow ekibi bizim yabancının bulunduğu köprüye bir operasyon düzenliyor ve maceramız tam olarak başlıyor.