Daha Fazla Witcher ve Cyberpunk Oyunu Göreceğiz

Özgür Eroğlu

 
2015 yılında Witcher 3: Wild Hunt ile güvenimizi ve sevgimizi kazanan, 2020 yılının en çok beklenen oyunlarından Cyberpunk 2077'yi geliştirmekte olan CD Projekt Red firması önümüzdeki yıllarda daha fazla Witcher ve Cyberpunk göreceğimizin müjdesini verdi. CD Projekt Red firmasının son açıklamasına göre, CD Projekt Red önümüzdeki dönemde "dual-franchise" modeline geçiyor. Bu demek oluyor ki daha fazla Witcher ve Cyberpunk göreceğiz. 
 
Geçtiğimiz günlerde CD Projekt Red'in paylaştığı mali raporlarda The Witcher serisinden oldukça büyük kar edildiği açıkça görülüyor. Cyberpunk 2077'nin ön siparişleri ise oldukça güzel ilerliyormuş. CD Projekt Red'in bu kararı almasında; geçtiğimiz gün haberini yaptığımız gibi, The Witcher 3'ün geçtiğimiz senenin ilk yarısına göre bu yıl daha fazla satmış olması bu kararı almış olmasını olumlu yönde etkilemiş olabilir.
 
Umarız her sene devamı gelen ve yeni oyuna bir şey katmayan seriler gibi olmaz ve Cyberpunk ve Witcher serisini oynamaya uzun yıllar devam ederiz. Cyberpunk 2077; PlayStation 4, Xbox One ve PC için 16 Nisan 2020 tarihinde piyasaya sürülecek.