Bonaire Project, Red Dead Redemption 2'nin PC Sürümü Olabilir

Özgür Eroğlu

 
Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda Rockstar Games'in, Bonaire  Project isimli bir projenin üstünde çalıştığını ve bunu gizli bir şekilde yaptığını sizlere bildirmiştik. Avustralya Sınıflandırma sitesinde, Rockstar Games'in prodüksiyon ve yayıncı olarak gözüktüğü "Bonaire" isimli bir başlık sınıflandırılmıştı. İlk başta bu projenin bir DLC olduğunu düşünmüştük. Özellikle Kotaku Australia'nın teorisine göre; Bonaire, Red Dead Redemption 2'nin hem tek, hem de çok oyunculu modları için bir ek paket. Bonaire ise Karayipler'deki bir adanın ismi. 
 
Bu haberlerin üstüne TezFunz2 adlı bir Twitter kullanıcısı bu projenin DLC değil oyunun PC sürümü için kullandıkları isim olduğunu iddia etti. Red Dead Redemption 2'nin PC sürümünün çıkış tarihi için ise 2020'nin ilk aylarında görebileceğimizi söyledi. 
 
Bu iddiaların resmi bir şey olmadığını hatırlatalım ancak Red Dead Redemtion 2 PC'ye gelecekse, gerçekten 2020 yılında gelmesi büyük ihtimal. GTA 5'te yaptıklarını büyük ihtimalle Red Dead Redemption 2'de de yapmak isteyecektir Rockstar Games. Yeni nesil konsollar çıktıktan sonra hem PC'ye hem de diğer konsollara getirmek isteyecektir. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.