Blair Witch'i 5-6 Saat Aralığında Bitirebilirseniz

Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Lionsgate Games'in, geliştiriciliğini ise Bloober Team'in yaptığı, esinlendiği 1999 yapımı sinema filmiyle aynı ismi taşıyan Blair Witch'ten bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda E3 2019 sunumunda duyurulan oyundan Gamescom 2019'da hikaye fragmanı paylaşılmıştı.
 
Gamepressure'ın haberine göre, yapımcı firma oyunu oynamış ve 5-6 saat aralığında bitirmiş. Yani oyunu korkmadan düzgün bir şekilde oynayabilirsek 5-6 saat aralığında bitirebiliriz. Oyunun oynanış süresi ksa gelmiş olabilir ancak birçok farklı sonuyla oyun tekrar oynanabilirliğe sahip.
 
Blair Witch, Xbox One ve PC için 30 Ağustos 2019'da piyasaya sürülecek. Oyunun tanıtım yazısını ve hikaye fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Blair Witch, Blair Cadısı filmini temel alan birinci şahıs hikaye odaklı psikolojik korku oyunudur.
Yıl 1996. Burkittsville, Maryland yakınlarındaki Black Hills ormanında genç bir çocuk kayboldu. Sorunlu bir geçmişe sahip eski polis memuru Ellis olarak arama ekibine katıldınız. Sıradan bir soruşturma olarak başlayan olay; korkularınız ve Blair Cadısı ile yüzleşeceğiniz bitmeyen bir kabusa dönüşecektir.