Ori and the Blind Forest 27 Eylül'de Switch'e Geliyor

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Moon Studios, Ori and the Blind Forest: Definitive Edition'ın 27 Eylül'de Switch'e geleceğini duyurdu. TV modunda 1080p/60fps, taşınabilir modda 720p/60fps çalışacak.

Platform macera oyunu ilk olarak Mart 2015'de Xbox One ve PC için çıktı ve ardından bir yıl sonra da Definitive Edition çıktı.

Oyunun tanıtım yazısı ve Definitive Edition ile gelen yenilikler: 
 

Nibel ormanı ölüyor. Güçlü bir fırtınanın ardından yıkıcı bir olaylar dizisi vuku buluyor ve Ori'nin cesaretini toplayarak Nibel ormanını kurtarmak için karanlık baş düşmanıyla yüzleşeceği bir yolculuğa çıkması gerekiyor. "Ori and the Blind Forest", Moon Studios tarafından yaratılan görsel açıdan büyüleyici bir Aksiyon - Platform oyununda kaderinde yazılı olan kahramanlığı yaşayan yetim bir gencin hikayesini anlatmaktadır. Elle yapılmış gerçek çizimler, titizlikle canlandırılmış karakter performansı, tamamen orkestra ile icra edilmiş müziği ve Definitive Edition'daki onlarca yeni özellikle "Ori and the Blind Forest", aşk ve fedakarlık ve hepimizin içinde var olan umut üzerine çok derin duygusal bir hikaye sunuyor.

• Yeni ek içerikle dolu: Yeni bölgeler, yeni sırlar, yeni yetenekler, daha fazla hikaye sahnesi, birden fazla zorluk modu, tam geri izleme desteği ve çok daha fazlası!
• İki yepyeni ortamda Naru'nun geçmişini keşfedin.
• İki yeni güçlü yetenekte ustalaşın: Hızlı Hücum ve Işık Patlaması.
• Yeni gizli bölgeleri bulun ve Ruh Kuyuları arasında ışınlanarak Nibel'i daha hızlı keşfedin.