Epic Games Store Ağustos Güncellemesi Bulut Depolama ve Daha İyi Ürün Sayfaları Getiriyor

Gazali Çetinkaya

 
Epic Games, dijital oyun mağazası Epic Games Store'un yeni güncellemesini yayınladı ve bu güncelleme gerekli olan bazı özellikleri getiriyor.

İlk olarak, daha fazla oyuna bulut depolama desteği eklendi. Şu anda desteklenen oyunlar: Alan Wake, Close to the Sun, Darksiders III, Enter the Gungeon, Genesis Alpha One, GNOG, Hyperlight Drifter, Kingdom New Lands, Limbo, Moonlighter, Mutant Year Zero, Overcooked, Rebel Galaxy Outlaw, Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, The Sinking City, This War Of Mine ve World War Z. Ubisoft'un tüm oyunları da Uplay aracılığıyla destekliyor.

Epic Games ileride daha fazla oyuna bulut depolama desteğinin ekleneceğini söylüyor.

İkinci olarak, ürün sayfaları düzenlendi ve sayfada oyunun güncel fragmanlarının hepsini bulmak mümkün. Siz de mağaza üzerinde bir oyunun sayfasına girdiğinizde fark edeceksinizdir. Yanlış hatırlamıyorsam eskisinde çıkış tarihi bile yazmıyordu.
 
Son olarak, Humble Bundle anahtarsız entegrasyon özelliği eklendi. Yani Humble Bundle'dan bir oyun aldığınızda artık otomatik olarak Epic Games Store hesabınıza eklenecek. Bunu aktif etmek için Humble Bundle sitesi üzerindeki ayarlar kısmından "Epic Games Link" tuşuna basmanız gerekiyor.
 
Epic Games Store'un daha kat edeceği çok yolu var. Şirket en yakın zamanda yama boyutlarını düşürmeyi, oyun kütüphanesinin görünümünü yenilemeyi ve bir oyuna kaç saat harcadığınızı gösterecek özelliği eklemeyi planlıyor.