GNOG Epic Games Store'da Ücretsiz; Gelecek Hafta Hyper Light Drifter ve Mutant Year Zero

Gazali Çetinkaya

 
3D bulmaca oyunu GNOG Epic Games Store kullanıcıları için ücretsiz oldu.

Her zaman olduğu gibi ilgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir. Oyun 15 Ağustos'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.

Gelecek hafta Epic Games Store kullanıcılarını iki ücretsiz oyun bekliyor. Hyper Light Drifter ve Mutant Year Zero: Road to Eden 15 - 22 Ağustos tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz indirilebilir olacak.

GNOG'un tanıtım yazısı ve fragmanı:  
 

GNOG, oyuncakların ve sırların dokunularak keşfedildiği bir dünyada geçen 3D bulmaca oyunudur. Benzersiz büyüleyiciliğe sahip canavar kafalarını çevirin, dürtün, döndürün, çekin, üstlerine tıklayın ve onlarla oynarken içlerinde gizlenmiş dünyaları keşfedin. Göz alıcı tasarımlar, eğlenceli etkileşimler ve zengin, tepkisel müziklerle dolu bu el yapımı kafalar, standart oyun ya da VR ile hayat buluyor.

Gerçek dünyadaki oyuncak tasarımlarından ilham alan her bir GNOG kafası, keşfedilmeyi bekleyen minyatür bir dünya. Bir kitaplığı tutup çevirerek bir yığın gizli madeni parayı ortaya çıkarın, kolları çevirerek hasarlı bir gemiyi dış uzayda yönlendirin, bir tekerleği döndürerek ocaktaki güveci pişirin – her bir eğlenceli etkileşim canlı geri bildirimler ve şaşırtıcı sonuçlar oluşturur. Her seviyede gelişen rahatlatıcı ve dinamik müzikler eşliğinde, GNOG'un gerçeküstü dünyalarından ve keyifli bulmacalarından gözünüzü ayıramayacaksınız.