Metal Wolf Chaos XD Çıkış Fragmanı

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici From Software, Metal Wolf Chaos XD'nin animasyon tarzında çıkış fragmanını yayınladı.

Metal Wolf Chaos XD 6 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. PlayStation Store'da 114,00 TL, Xbox Store'da 71,25 TL ve Steam'de 40,00 TL fiyattan ön siparişte.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Ülke büyük tehlike altında. Başkan Yardımcısı Richard Hawk'un kontrolündeki mekanize birlikler Başkan Michael Wilson'a karşı bir darbe kalkışması başlattılar. ABD'nin 47. Başkanı Michael Wilson sensin ve görevin, ettiğin yeminde olduğu üzere, ülkeni ve halkını bu alçak darbe girişimine karşı ne pahasına olursa olsun korumak. Tepeden tırnağa silahlı robotunun içinde, Brooklyn Köprüsü, Büyük Kanyon ve Beyaz Sarayın merdivenleri gibi Amerika'nın ikonik mekanlarında kötülüğe karşı savaş.

İlk olarak 2004 yılında FromSoftware tarafından sadece Japonya için yayınlanan Metal War Chaos, oynanış özelliklerinin yanı sıra, oyuna sahip olmanın zorluğu ve Japonya dışında oynamanın neredeyse imkansızlığından ötürü adeta bir efsane heline geldi. 


Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.