Ubisoft: Cyberpunk 2077'nin Watch Dogs: Legion ile Aynı Dönemde Çıkmaması Harika Oldu

Nursema Emre

 
Her ne kadar Cyberpunk 2077 son yılların en merakla beklenen yapımı olsa da, Ubisoft'un beklenmedik derecede sağlam oynanış videolarıyla Watch Dogs: Legion konusunda oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı.
 
Ubisoft bugün itibarı ile yayınladığı finansal yıl raporlarının ardından, şirketin Baş Finans Sorumlusu Frédérick Duguet tarafından bir de açıklama yayınlandı.
 
Duguet, Cyberpunk 2077'nin Watch Dogs ile aynı çeyrekte piyasaya çıkmayacak olmasının kendileri için çok iyi bir haber olduğunu ve oyunun 2020'nin ilk çeyreğinin dışında kalmasından memnun olduklarını belitti.
 
Watch_Dogs: Legion, 6 Mart 2020'de PS4, Xbox One, PC ve Google Stadia için piyasada olacak. Oyunun Uplay ve Epic Games'e özel olacağı ve Steam'e gelmeyeceği belirtilmişti. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:

 
Çöküşüyle yüzleşen yakın gelecek Londra'sını geri kazanmak için hack'leyip gizlice düşmanın arasına sızarak savaşırken, neredeyse gördüğünüz herkesten bir direniş oluşturun. Direnişe Hoş Geldiniz.

Şehirdeki herkesi grubunuza katın ve istediğiniz kişi olarak oynayın. Gördüğünüz herkes eşsiz bir geçmişe, kişiliğe ve yetenekler serisine sahiptir.