Microsoft Gamescom 2019 Planlarını Paylaştı

Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, 20 - 24 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek Gamescom 2019 etkinliği için planlarını paylaştı.

İlk olarak, 19 Ağustos Türkiye saati ile 18:00'da özel bir Inside Xbox bölümü düzenlenecek ve burada en yeni haberler paylaşılacak ve oyunlar, aksesuarlar ve özellikler tanıtılacak. xbox.com, Mixer, Twitch, YouTube, Facebook ve Twitter üzerinden canlı olarak izlenebilecek.
 
21 - 23 Ağustos tarihleri arasında hayranlar ücretsiz bir şekilde topluluk etkinliklerine, oyun turnuvalarına, panel oturumlarına ve diğer çeşitli etkinliklere katılabilecekler.

Xbox standında Age of Empires II Definitive Edition, Battletoads, Bleeding Edge, Gears 5, Halo: The Master Chief Collection PC, Minecraft Dungeons gibi birinci parti oyunlar ve Borderlands 3, Doom Eternal, NBA 2K20, Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint gibi üçüncü parti oyunlar bulunacak ve oyuncular bu oyunları deneyebilecek. Toplamda 200'e yakın oyun olacağı söyleniyor. Windows PC oyunculuğuna adanmış özel bir stand da olacak.
 
Son olarak, tişört, şapka, oyuncak ve broş gibi çeşitli Xbox ürünlerinin satılacağı bir mağaza da fuar alanında yer alacak.