Bloodstained: Ritual of the Night PS4, Xbox One ve PC için Çıktı

Gazali Çetinkaya

 
19. yüzyıl İngiltere'sinde geçen gotik korku aksiyon side-scrolling rol yapma oyunu Bloodstained: Ritual of the Night bugün itibarıyla PlayStation 4 (179,00 TL), Xbox One (178,75 TL) ve PC Steam (54,90 TL) için çıktı ve Switch ($39.99) versiyonu da 25 Haziran'da Kuzey Amerika'da, 28 Haziran'da Avrupa'da çıkış yapacak.

Yayıncı 505 Games ve geliştirici ArtPlay oyunun çıkışı şerefine bir çıkış fragmanı yayınladı ve fragmanda gizli oynanabilir karakter Shovel Knight gösteriliyor.
 
Oyunun çıkışından sonra ücretsiz indirilebilir içerikler güncellemeler ile oyuna eklenecek. İçeriklerden bazıları: Online ve Local Co-op ve VS. modu, Roguelike modu, Boss Rush, Chaos modu ve Nightmare zorluk seviyesi.  
 
The Speed Demon güncellemesi önümüzdeki haftanın sonlarında yayınlanacak ve optimize edilmiş grafikler, görseller ve denge ayarlamaları ile birlikte Speed Run modu, Boss Rush modu ve yeni bir kıyafeti oyuna getirecek.
 
"Iga's Back Pack" indirilebilir içeriği bugün 18,50 TL fiyattan PC için yayınlandı ve oyunun yapımcısı Koji Igarashi boss dövüşünü içeriyor. Boss'u yendiğinizde çok güçlü Swordwhip silahını kazanıyorsunuz. Bu indirilebilir içerik Switch versiyonu için 25 Haziran'da; PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları için 2 Temmuz'da çıkacak. 

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.