Crash Team Racing Nitro-Fueled Dragon Mines ve Retro Stadium Oynanış Videosu

Gazali Çetinkaya

 
PlayStation Underground ekibi, Crash Team Racing Nitro-Fueled için iki pistin gösterildiği 15 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı. Dragon Mines orijinal Crash Team Racing oyunundan, Retro Stadium ise orijinal oyundaki Turbo Track baz alınarak oluşturulmuş PlayStation 4 versiyonuna özel yeni bir pist.
 
Crash Team Racing Nitro-Fueled PlayStation 4, Xbox One ve Switch için 21 Haziran'da çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:


Crash Bandicoot geri döndü ve sürücü koltuğuna oturdu!

Gerçekçi Crash Team Racing deneyimiyle tam gaz gitmeye hazır olun ve artık tamamen yenilenen daha birçok özellikle en son hıza ulaşın.

Crash Team Racing Nitro-Fueled bildiğiniz ve sevdiğiniz klasik oyunu yeni ve muhteşem görsellerle baştan başa yenileyip en yüksek seviyeye çıkararak PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e getiriyor. Zorluklar ve acımasız mücadele ise tıpkı eskisi gibi.

Ana özellikler

Tanıdık muhteşem Crash Team Racing deneyimi: Orijinal oyun modları, karakterler, pistler, güç yükseltmeler, silahlar ve kontrollerle motorlarınızı çalıştırın.

Daha büyük ve daha iyi: Orijinal oyunda olmayan ek karting araçlarından ve pistlerinden oluşan seriyle zafere ulaşmak için gaza basın.

Çevrimiçi yarışın: Arkadaşlarınızla yan yana otururken onlara meydan okuyarak ya da düşmanlarınızla çevrimiçi olarak mücadele ederek küresel liderlik tablolarında yer almak için yarışın.