Minecraft Earth Artırılmış Gerçeklik Mobil Oyunu Duyuruldu

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Mojang, oynaması ücretsiz artırılmış gerçeklik mobil oyunu Minecraft Earth'ü iOS ve Android cihazlar için duyurdu.
 
Kapalı beta bu yaz düzenlenecek. Kayıtlar başladı.

Oyunun tanıtım yazısı: 
 

İNŞA EDİN
Minecraft, her zaman yaratıcılığın ön planda olduğu bir oyun olmuştur. Ancak Minecraft Earth, kendinizi tamamen yeni bir boyutta ifade etme olanağı sunacak. Eserlerinizi paylaşın ve diğer oyuncuların yarattığı dünyalarda gezinin!
 
TOPLAYIN
Minecraft Earth, bildiğiniz ve sevdiğiniz çok sayıda yaratığın yanı sıra birkaç yeni yaratığı da ev sahipliği yapıyor. Zaman içinde benzersiz çeşitleri üretme ve dünyanızı bunlarla doldurmak için kullanma olanağına da sahip olacaksınız.
 
İŞ BİRLİĞİ YAPIN
Size benzer Minecraft oyuncularıyla bir araya gelin ve birlikte harika eserler yaratın. Eserlerinizi gerçek boyuta çıkarmadan önce arkadaşlarınızla küçük ölçekli olarak çalışın. Küçük maceralara atılmak için diğer oyuncularla ekip bile oluşturabilirsiniz!
 
KEŞFEDİN
Minecraft Earth sayesindeki gerçek hayattaki mahalleniz artık yeni bir boyuta sahip. Kaynakları toplayın, zorluklarla mücadele edin ve hayal gücünüzü diğer oyuncularla paylaşın. Keşfedilmeyi bekleyen yeni ve büyük bir dünya var!

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.