ADATA Ürünlerinde %30'a Varan İndirim Fırsatı

Gazali Çetinkaya

 
Yüksek performanslı DRAM modülü ve NAND Flash depolama birimleri alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olan ADATA Technology, bugünlerde GittiGidiyor’daki indirim kampanyası ile kullanıcılarını sevindiriyor. Kampanya ile yeni sistem kurma veya mevcut sistemini hızlandırma düşüncesindeki kullanıcılar SSD, gaming RAM ve oyuncu ekipmanlarına %30’a varan indirimli fiyatlarla sahip olabilecekler.
 
Üstün Performans Uygun Fiyat
 
Günümüzde tüm sistemlerin standart bileşeni haline gelen SSD’ler yüksek okuma/yazma hızlarıyla PC ve laptop’larda büyük performans artışı sağlıyor. Bugün başlayan kampanya ile kullanıcılar ADATA SU630 3D NAND 2.5” SATA 3 SSD’yi 199TL’ye satın alabilecekler. Saniyede 520MB’a kadar okuma, 450MB’a kadar yazma hızı sunan SU630 sayesinde oyunlar ve programlar çok daha hızlı bir şekilde açılırken, oyunlardaki yükleme süreleri de ciddi oranda kısalıyor.
 
Yüksek performanslı fakat cep yakmayan bir M.2 SSD arayan kullanıcılar ise XPG SX8200 Pro 3D NAND NVMe M.2 SSD ile piyasanın en iyi fiyat/performans ürünlerinden birine sahip olma şansını yakalıyor. PCIe Gen3x4 arabirimini kullanan SX8200 Pro, saniyede 3500MB’a kadar okuma ve 3000MB’a kadar da yazma hızına ulaşabiliyor. Kampanya kapsamında 512GB kapasiteli SX8200 Pro M.2 SSD modelini 689TL’ye satın almak mümkün.
 
ADATA’nın indirimdeki bir başka ilgi çekici ürünüyse, kısa süre önce piyasaya sürülenXPG GAMMIX D30 DDR4 RAM’leri. Hem AMD AM4/Ryzen hem de Intel X299 platformlarıyla uyumlu olan GAMMIX D30, 2666MHz ila 4600MHz arasında değişen hızlarda çalışabiliyor. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu özel bellekler Intel XMP 2.0desteği sayesinde kullanıcılarına kolayca overclock yapma imkânı veriyor. XPG GAMMIX D30 kampanya süresince 319TL’den kullanıcıların olacak.
 
Bunlar haricinde markanın INFAREX M10 oyuncu faresi ve INFAREX K10 oyuncu klavyesi de oyun deneyimini şık görünümlü ekipmanlarla zenginleştirmek isteyen kullanıcıları 209TL’lik fiyat etiketiyle gittigidiyor.com/arama/?cmpg=3153 adresinde bekliyor.
 
18. Yıl Özel Çekilişi Devam Ediyor
 
Bu yıl teknoloji piyasasındaki 18. yılını kutlayan ADATA’nın, bu özel olayı kutlamak için başlattığı çekiliş kampanyası da devam ediyor. Kullanıcılar adata.com/event/2019/promo/ adresini ziyaret edip buradan geleceğe bir mesaj göndererek çekilişe katılma hakkı kazanabilirler. Çekilişle aralarında GoPro Hero7, iPad Pro, Nintendo Switch gibi pek çok ürünün bulunduğu hediyelerden birini kazanmak mümkün.
 
Kampanya Linki:

https://www.gittigidiyor.com/arama/?cmpg=3153
 
basın bülteni