Ghostbusters: The Video Game Remastered Xbox One için Derecelendirildi

Gazali Çetinkaya

 
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi, Ghostbusters: The Video Game Remastered'ı Xbox One için derecelendirdi.

Yayıncı olarak Mad Dog Games listelendi. Mad Dog Games, Shaq Fu: A Legend Reborn ve 2K Games satın almadan önce NBA Playground serisinin yayıncılığını üstlendi. Ayrıca henüz aktif olmayan bir websitesi linki de var: playghostbusters.com.

Üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Ghostbusters: The Video Game Haziran 2009'da PlayStation 3, Xbox 360, PC, PlayStation 2, Wii ve DS için; Ekim 2009'da PSP için çıktı. Metacritic ortalaması 53 inceleme sonucunda 79.
 
Remastered versiyon hakkında şimdilik resmi bir açıklama yok. 

Oyunun PlayStation.com üzerindeki tanıtım yazısı:  
 

Gecenin bir yarısında duyduğunuz tuhaf seslerden huzursuz mu oluyorsunuz? Bodrum katında veya tavan arasında tüyleriniz diken diken mi oluyor? Siz veya ailenizden biri hiç hayalet, hortlak veya kötü bir ruh gördüğünü sandı mı? Eğer cevabınız evetse bir dakika daha beklemeyin. Telefonu kapın ve işi profesyonellere bırakın: Ghostbusters!
 
Başrollerinde Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis ve Ernie Hudson’ın; yardımcı rollerde ise Annie Potts, Brian Doyle Murray ve William Atherton’ın oynadığı, beyazperdenin en beğenilen filmlerden biri olan Ghostbusters, filmle aynı adı taşıyan video oyunu ve orijinal oyuncu kadrosuna sadık kalınan karakterleriyle geri döndü. Oyun senaryosunun Aykroyd ve Ramis tarafından yazılan Ghostbusters’ın eşi benzeri olmayan aleminde ektoplazmik serüvenlere atılmaya hazırlanın.
 
Slimer, Stay Puft-Marshmallow man ve Vigo the Carpathian gibi doğaüstü güçlere sahip baş belalarıyla çarpışmaya hazır mısınız? Ghostbusters size inanıyor- o zaman Proton Pack’lerinizi ateşleyin!