Xbox Game Pass 3 Aylık Abonelik 5,90 TL

Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Xbox Game Pass 3 aylık aboneliğinin fiyatını 5,90 TL'ye indirdi. %97 oranındaki bu indirim bir ay boyunca devam edecek. Halihazırda aboneliği bulunan kullanıcılar ise 43,50 TL ile aboneliklerini 3 ay uzatabilirler. Buradan satın alabilirsiniz.

Xbox Game Pass Hakkında:


Bir aylık düşük bir fiyatla Xbox One konsolunda 100'den fazla Xbox One ve Xbox 360 oyununa sınırsız erişim elde edin. Sea of Thieves, State of Decay 2, Forza Horizon 4 ve Crackdown 3 gibi yeni oyunları yayınlandığı gün oynayın, çok sevilen oyunlardan eleştirmenler tarafından beğenilen oyunlara kadar çeşitli oyunların keyfini çıkarın. Her zaman oynamak istediğiniz oyunları keşfedin ve indirin veya özlediğiniz favori oyunlarınızı tekrar oynayın. Oyunlar yüksek derecelendirmelerine ve eğlence düzeylerine göre seçilmiştir ve mevcut katalogda bir Xbox One oyununu beğenip bu oyuna sahip olmak isterseniz oyunu satın alıp %20'ye kadar tasarruf edebilir ve ilgili oyun eklentileri ve sarf malzemeleri için %10 indirim alabilirsiniz. Sürekli eklenen yeni oyunlarla ve istediğiniz zaman iptal etme seçeneğiyle Xbox Game Pass, sınırsız oyun oynamak için biletinizdir. 
 
Etkin abonelik gerekir; iptal edilene kadar devam eder; oyun kataloğu zamanla değişir. Sea of Thieves, oyunu oynamak için Xbox Live Gold da gerektirir; ayrı satılır. İndirim teklifleri, oyunların çıktığı ilk 30 gün geçerli değildir; indirimler Microsoft Store fiyatlarına dayalıdır. Bazı indirimler, seçili oyunlarla kullanılamaz. xbox.com/game-pass adresine bakın. Mevcut teklifleriniz için oturum açın. İndirimli tanıtım teklifleri, mevcut aboneler için geçerli değildir. Xbox Game Pass, Xbox One için bir Xbox One, Xbox Play Anywhere ve Xbox 360 geriye dönük uyumlu oyun aboneliğidir; oyunları oynamak için etkin bir abonelik gerekir. Oyunların isimleri ve sayısı zamanla ve ülkeye göre değişebilir, ayrıca tüm ülkelerde mevcut olmayabilir. Abonelik, iptal edilmediği sürece ilgili tarihteki fiyattan (değişikliğe tabidir; vergi uygulanabilir) aylık olarak ücretlendirilmeye devam eder. İstediğiniz zaman iptal edebilirsiniz; www.xbox.com/accounts adresine bakın. DLC ayrı satılır. DLC satın almadan önce bildirim: Sonradan Game Pass'ten kaldırılan bir oyun için DLC satın alırsanız veya Game Pass aboneliğiniz sona ererse DLC kullanmaya devam etmek için oyunu ayrı olarak satın almanız gerekir. Bazı oyunlar ve Xbox One'da çevrimiçi çok oyunculu deneyim için Xbox Live Gold üyeliği (ayrı satılır) gerekir. ISS'niz tarafından belirlenmiş indirme ücretleri uygulanabilir. Bazı oyunlar, sadece 18 yaş ve üzeri kullanıcılar tarafından indirilmek için uygun olabilir. Game Pass indirimleri diğer tekliflerle birleştirilemez ve nakit paraya çevrilemez; indirim teklifleri 30 gün içinde piyasaya sürülen oyunları hariç tutar; indirimler Microsoft Store fiyatlarına dayalıdır. Bazı indirimler, seçili oyunlarla kullanılamaz. Gereksinimler, özellikler, çevrimiçi hizmetler veya abonelik değişikliğe tabidir ve/veya kullanımdan kaldırılabilir. Microsoft Hizmet Sözleşmesi'ne tabidir (microsoft.com/msa).