Shakedown: Hawaii Final Beta Aşamasına Girdi

Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Vblank Entertainment, Retro City Rampage'in devam oyunu olan 16-bit açık dünya macera oyunu Shakedown: Hawaii'nin final beta aşamasına girdiğini ve oyunun kopyalarının ön inceleme için basına gönderildiğini duyurdu.

Vblank Entertainment final beta aşamasını "oyuncuların en çok hangi görevlerden zevk alabileceklerini keşfetmek, çıkış yapmadan önce potansiyel zorlukları bulmak ve ilk günden mümkün olan en iyi oyunu deneyim etmenizi sağlamak için" kullanacak.

Final beta aşaması tamamlandıktan sonra, oyun onaylamaya gönderilecek ve ardından kesin çıkış tarihi açıklanacak.
 
Vblank Entertainment ayrıca Shakedown: Hawaii'nin PC'de bir yıl boyunca Epic Games Store'a özel olacağını da duyurdu. Oyun PC'nin yanı sıra PlayStation 4, Switch, PS Vita ve 3DS'e de gelecek.
 
Oyunun Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Adanın tamamı ele geçirilebilir ... ya da en azından doğru iş modeliyle olabilir!
 
Shakedown: Hawaii açık dünya aksiyonunu ve imparatorluk yapısını birleştiriyor. Açık dünya görevlerini tamamlayarak, işletmeler alarak, rakipleri sabote ederek, araziyi "yeniden imar planı hazırlayarak" ve koruma parası için dükkanlara şantaj yaparak "meşru" bir şirket kur. CEO sensin, süper gücün şüpheli bağlı ortaklıklar, gizli hizmet ücretleri, yanıltıcı reklamlar ve dikkat çekmeyecek ek bilgiler.

 
Oyunun genel özelliklerinin tanıtıldığı fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.