Türk Yapımı MMOFPS Oyunu Tactic Force’un Kapalı Beta Test Kayıtları Devam Ediyor

Gazali Çetinkaya

 
Hes Games tarafından Unreal Engine 4 oyun motoruyla geliştirilen; Türkiye’nin en yeni ve en gelişmiş MMOFPS oyunu Tactic Force’un KBT kayıtları başladı. Yapılan açıklamalara göre; şansa dayalı kutu/deste/kasa vb. hiçbir eşyanın olmayacağı Türk yapımı Tactic Force’un kapalı beta test kayıtları 28 Şubat 2019’a kadar devam edecek.
 
Başvuru formunu dolduran herkesin tek tek incelenerek önceden planlanan kriterlere göre sınıflandırılacağı eleme/değerlendirme sürecinden sonra 1.000 kişilik sınırlı katılımcıyla yapılacak KBT’nin Mart ayı içinde başlaması ve maksimum 5 gün sürmesi planlanıyor. Kapalı beta testleri belirli günlerde 17:00 ile 22:00 saatleri arasında yapılacak. KBT katılımcıları, oyunda bulunması muhtemel hataların raporlamalarını oyun içinden anlık olarak yapabilecekken; önerilerini de yine oyuna ait özel Discord sunucusundan birebir geliştiricilere ulaştırabilecekler. KBT sonrasında söz konusu Discord sunucusu tüm kullanıcıların kullanımına sunulacak.
 
Kapalı Betaya Nasıl Katılabilirim?
 
Tactic Force’un kapalı betasına katılma şansı yakalamak için https://www.tacticforce.com/ adresinde bulunan formun doldurulması ve telefon doğrulaması yapılması gerekiyor. Değerlendirme sürecinden başarıyla geçen her kullanıcıyla iletişime geçileceği için formu doldururken verilen bilgilerin doğru olması çok önemli. Formdaki oyunculuk deneyiminizi anlatın kısmına özen gösteren kayıtların daha ciddiye alınacağı ve burayı boş geçen kullanıcılara göre daha avantajlı olacakları bilgisi aldığımız bilgiler içinde bulunuyor. Büyük bir gizlilik içinde yapılması planlanan kapalı beta testinde herhangi bir şekilde görüntü kaydı yapılması ve yayınlanması ise yasak.
 
 
 
 
KBT’ye katılmaya hak kazanan kişilere oyuna özel “Semrük” bıçağı ve oyunun tam sürümünde sergileyebilmesi için KBT kullanıcısı olduğunu belirten bir arma/amblem verilecek. KBT başvurusu yapan fakat KBT’ye katılma şansı elde edemeyen oyunculara ise tam sürümle birlikte “Pala” hediye edilecek.
 
Tactic Force’u geliştiren ekibin oyuncularından gelen popüler sorulara ve KBT açıklamalarına yer verdikleri videoyu https://www.youtube.com/watch?v=kYu0Uj7z5xQ linkinden izleyebilirsiniz.
 
Tactic Force hakkında daha detaylı bilgi almak için https://forum.tacticforce.com/ adresinden forumlara kayıt olabilir veya oyuna ait sosyal ağları takip edebilirsiniz. 
 
Facebook: https://www.facebook.com/tacticforce
Instagram: https://www.instagram.com/tacticforce
YouTube: https://www.youtube.com/tacticforcegame
Twitter: https://twitter.com/tacticforcegame
 
basın bülteni