Anthem Çıkış Fragmanı

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici BioWare, aksiyon rol yapma oyunu Anthem'in çıkış fragmanını yayınladı.

Anthem PlayStation 4, Xbox One ve PC için 22 Şubat'ta çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

En fazla üç diğer oyuncuyla takıma katılın ve yüksek teknolojili, el emeği, eşsiz güçteki exosuit'lerin güçlerini birleştirin. Uçsuz bucaksız kalıntıları keşfedin, ölümcül düşmanlarla savaşın ve başka bir dünyadan gelen özel kalıntıları ele geçirin. Görevleri geçtikçe, siz ve Javelin exosuit'iniz daha da güçlenecek. Sürekli değişen bir dünyanın tehlikelerine karşı savaşın. Kötüleri yenmek için güçlerinizi birleştirin. Birlikte zafere ulaşın.
 
Kahramanlar, birlikte zafere ulaşmak için güçlerini birleştiriyor

Anthem, özünde oyuncuları birbirine bağlayan bir sosyal deneyimdir. Hem takım çalışmasını hem de kişisel yetenekleri ödüllendiren ortak maceralarda en fazla üç diğer oyuncuyla takımınızı kurun. Keşfetmeye devam ettikçe, eşsiz ve unutulmayacak karakterlerle dolu sürükleyici bir hikayeyi ortaya çıkaracaksınız.

Exosuit'inizi seçin

Bir Freelancer olarak ayak bastığınız dünyada, koleksiyonunuza erişebilecek ve güçlü bir Javelin exosuit'i seçebileceksiniz. İnanılmaz bir hızda hareket edin, gökyüzünde uçun veya derin sularda güvenli bir şekilde süzülün. Sürekli hem bir Javelin pilotu olarak kendi yeteneklerinizi, hem de exosuit'lerinizin savaş ve hareket becerilerini ilerletebilirsiniz.
 
Javelin'lerinizi kişiselleştirin

Javelin exosuit'ler, ek teçhizatlar, silahlar ve ekipmanlar tamamen özelleştirilebilir ve kişiselleştirilebilir. Rütbe atladıkça ve güçlü düşmanları yendikçe ganimetleri toplayacak ve oyundaki önemli noktaları tamamlayarak Javelin'lerinizi kendi yetenek ve başarılarınızı yansıtacak hale getirecek harika kişiselleştirme seçeneklerinin kilidini açacaksınız.

Sürekli değişen bir dünyayı keşfedin

Frostbite oyun motoru tarafından desteklenen Anthem'in görsel olarak olağanüstü, sürekli gelişen ve açık dünyası, tahmin edilemez durumlarla, tehlikelerle ve düşmanlarla doludur. Anthem, bir canlı hizmet deneyimi olarak, yeni hikayeler, görevler ve geniş boyuttaki etkinliklerle zaman içinde değişmeye ve büyümeye devam edecek.
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.