Sekiro: Shadows Die Twice Hikaye Fragmanı

Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici From Software, aksiyon macera oyunu Sekiro: Shadows Die Twice için bir dakikalık hikaye fragmanı yayınladı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Sekiro: Shadows Die Twice, 14. yüzyıl Japonyası'nın kanlı arkaplanında geçen, heyecan verici bir üçüncü şahıs aksiyon macera oyunudur. Ustasını kurtarma ve can düşmanından intikam alma görevine çıkan, ölümden geri dönen, gözden düşmüş bir savaşçıyı oynayın.
 
Birbiriyle bağlantılı çok büyük bir dünyayı keşfedin, büyük ebatta düşmanlarla kapışacak ve teke tek zorlu düellolara gireceksiniz. Ölümcül protez silahları ve güçlü ninja yeteneklerini kullanarak düşmanlarınızı alaşağı edin, eşyalar çalın ve gölgeler arasından ölüm getirin.
 
Derin, yoğun çatışmalar --- Savaşma tarzınızı güçlendirip değiştiren, güçlendirici protez kol aparatlarıyla kılıçlı mücadelelerde ustalaşın.  Zorlu düşmanlarla başa çıkmak için bu yetenekleri eşya çalma kabiliyetinizle ve kanca özelliğiyle birleştirin.
 
Bir ihanet hikâyesi --- Son derece yetenekli bir shinobi (çolak kurt) olun ve şüpheli Ashina samuray tarafından yenilgiye uğradıktan sonra kaderinizi yeniden yazın, ustanızı geri kazanın ve ne pahasına olursa olsun düşmandan intikamınızı alın.
 
Ödüllendirici keşifler --- Japonya'nın kanlı Sengoku döneminden esinlenilen capcanlı ortamları keşfedin ve gizli bölgeleri, yeni eşyaları, isteğe bağlı karakter etkileşimleri ve gizlenmiş düşmanları ortaya çıkarmak için tüm araçlardan yararlanın.
 
Sekiro: Shadows Die Twice PlayStation 4, Xbox One ve PC için 22 Mart 2019'da çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. (MP4 versiyonu)