OlliOlli ve OlliOlli 2: Welcome to Olliwood Switch'e Geliyor

Gazali Çetinkaya

 
2015'te spor oyunu dalında BAFTA oyun ödülü kazanan OlliOlli ve devam oyunu OlliOlli 2: Welcome to Olliwood Switch'e geliyor.

Yayıncı Good Shepherd Entertainment ve geliştirici Roll7, iki kaykay oyunun da yer alacağı OlliOlli: Switch Stance paketinin 14 Şubat 2019'da Switch için çıkış yapacağını duyurdu. Nintendo eShop üzerinden $14.99 fiyat ile satışa sunulacak.
 
OlliOlli şu anda PlayStation 4, PS Vita, Xbox One, Wii U, 3DS, PC, Mac, Linux ve Android platformları üzerinde ulaşılabilir durumda. OlliOlli 2: Welcome to Olliwood ise PlayStation 4, PS Vita, Xbox One, PC, Mac, Linux ve Android platformları üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
İki oyunun da tanıtım yazısı:
 

OlliOlli 
 
Profesyonel kaykaycılar bile ara sıra yüzlerini yere çarparlar... Ustalaşacak 120'den fazla numaranın, 50'den fazla bölümün ve 250'den fazla mücadelenin yanı sıra OlliOlli'nin kaldırımları ile tanışmak da eğlencenin bir parçası.
 
En cesur hareketleri yapmak ve oldukça zorlayıcı tepe parkurlarının sıralama tablolarında üst sıralara çıkmak için tek bir fırsatınız var ve mükemmel kombo puanı yapmak için kusursuz zamanlama yapmalısınız. Süper yetenek isteyen RAD modunun kilidini açmak için tüm mücadeleleri tamamlayın veya rastgele seçilen kaykay noktalarında başarılı olarak küresel sıralama tablolarında 24 saatliğine üst sırada olabileceğiniz Daily Grind'te yer alın.
 
OlliOlli2: Welcome to Olliwood
 
OlliOlli2: Welcome to Olliwood'de beyaz perdenin çekiciliği ile yolunuz boyunca çevirin, döndürün ve kayın. Balta girmemiş Aztek ormanları, korkunç karnavallar ve palmiye ağaçlı bulvarlar boyunca kayarken ayrılmış güzergâhlar, harika bir oyun müziği ve yepyeni mücadeleler sizi bekliyor.

Havalı bir şekilde doğru yola çıkmak mı istersiniz? Çevrenizde yukarı ve aşağı giderek sizi hızlandıracak atlayış noktalarından geçin ve sadece mükemmel bir fırlayışla erişilebilen gizli rotaları keşfedin. Yeteneklerinizi sınayın, puanlarınızı toplayın ve ciddi hava numaraları yapın.

 
OlliOlli: Switch Stance duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.