Eski Hearthstone Geliştiricileri Yeni Bir Marvel Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Gazali Çetinkaya

 
Eski Hearthstone yönetmeni Ben Brode ve Blizzard'tan ayrılan dört daha eski Hearthstone geliştiricisi tarafından kısa bir süre önce kurulan Second Dinner adlı stüdyo yeni bir Marvel oyunu geliştirdiğini duyurdu.
 
Oyunun altı aydan beri geliştirildiği, şu anda prototip aşamasında olduğu ve oyun testlerinin başladığı belirtildi. Türü, detayları, çıkış tarihi ve çıkış yapacağı platformlar açıklanmadı.
 
Marvel Games patronu Jay Ong: "Hamilton ve Ben'le yıllarca çalıştım ve ikisi de Marvel oyunları yapmak isteyeceğimiz kişilerdi. İkisi ve Second Dinner'da bir araya getirdikleri ekip tarihin en iyi oyunlarından bazılarını yaptı. Ve şimdi de Marvel Games ekibi ile birlikte çalışıyorlar ve Marvel evreninde oynuyorlar. İnanılmaz olacak! Ya da belki muhteşem! Ya da inanılmaz! Ya da muazzam! Ya da tüm bunların üzerinde olacak."
 
Second Dinner CEO Hamilton Chu: "Büyük ihtimalle, bu şimdiye kadar yapılmış en iyi oyun olacak. Bir elektronik tablolama programı hazırladım ve bu yüzden eminim. Biraz zamanımızı alacak fakat biz şimdiden prototip sürümü ile çok eğleniyoruz. Röportaj yapacağımız insanlara oyunumuzu göstermek için sabırsızlanıyorum."
 
Second Dinner ayrıca Çinli lider internet teknoloji şirketi NetEase'den 30 milyon dolarlık bir yatırım aldığını da duyurdu. Stüdyo bu sayede Irvine, Kaliforniya'da küçük bir ofis açtığını ve ekibi genişletebileceğini belirtti.  
 
Duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Stüdyonun resmi websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.