Red Dead Online Beta Yarın Başlıyor

Gazali Çetinkaya

 
Rockstar Games, Red Dead Redemption 2'nin online multiplayer modu Red Dead Online'ın betasının yarın PlayStation 4 ve Xbox One'da başlayacağını duyurdu.

27 Kasım Salı Türkiye saati ile 16:30'da oyunun Ultimate sürümü sahipleri betaya katılabilecek. 28 Kasım Çarşamba oyunu çıkış gününde (26 Ekim'de) oynayanlar betaya katılabilecek. 29 Kasım Perşembe oyunu çıkış haftasında (26 - 29 Ekim'de) oynayanlar betaya katılabilecek. Ve son olarak, 30 Kasım Cuma da geri kalan tüm Red Dead Redemption 2 oyuncuları betaya katılabilecek.
 
Rockstar Games tarafından belirtilene göre, bu kademeli alım sunucuların eş zamanlı oyuncuların işleyebilmesini sağlamaya yardımcı olacak ve sunucu çökme olasılığını azaltacak.  
  
Red Dead Online'ın betası hakkında yapılan açıklama:
 
"Red Dead Redemption 2'nin oynanışını temel alan Red Dead Online, Red Dead Redemption 2'nin geniş ve derin ayrıntılı manzaralarını, şehirlerini, kasabalarını ve habitatlarını çoklu oyuncular tarafından paylaşılmaya hazır yeni, canlı bir online dünyaya dönüştürüyor. Karakterinizi yaratın ve kişiselleştirin, yeteneklerinizi oyun tarzınıza uyacak bir biçimde şekillendirin ve deneyim edilecek şeylerle dolu bir maceraya atılın. "
 
"Bu büyük dünyayı tek başınıza ya da arkadaşlarınızla keşfedin. Yedi oyuncuya kadar bir çete kurun ya da bir çeteye katılın. Çetenizle birlikte; kamp ateşi etrafında toplanın, hayvan avlamaya ya da balık tutmaya çıkın, canlı şehirleri ziyaret edin, düşman çeteleriyle savaşın, onların gizlenme yerlerine saldırın, hazine avına çıkın, görevler yapın, beş eyaletten tanıdık karakterlerle etkileşimde bulunun, spontane gerçekleşen çatışmalarda diğer kanun kaçaklarına karşı savaşın, açık dünyada challenge'lar yapın ve ve bunun gibi çok daha fazlası."