We Happy Few: Uncle Jack Live VR PlayStation VR için Ücretsiz Olarak Çıktı

Gazali Çetinkaya

 
Compulsion Games, We Happy Few'dan bir yan hikaye sunan sanal gerçeklik için hazırlanmış We Happy Few: Uncle Jack Live VR oyununu PlayStation VR için duyurdu.

PlayStation Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.
 

We Happy Few: Uncle Jack Live VR size Wellington Wells'in en göze çarpan, meşhur karakteriyle tanışma ve birlikte çalışma fırsatı sunuyor. Yalnızca en mutlu haberleri sunarak ve tüm Willie'lere Neşe ilaçlarını almalarını hatırlatarak Jack Amca'nın fevkalade bir gösteri üretmesine yardımcı olun.
 
Hem dik kafalı Jack Amca ile uğraşacak, hem de yayın stüdyosuna yayılmış olan bir Downer İstilası ile mücadele edeceksiniz.Araçları kendi yararınıza kullanarak hem isyanda hayatta kalabilir hem de anlaşmazlığı bizzat çözüme kavuşturabilirsiniz.
 
Yapımcılık rolünü yerine getirdikten sonra 40'tan fazla Jack Amca bölümünü keşfedebileceğiniz medya arşivlerinde biraz mola verin, resmi We Happy Few müzik parçaları seçimlerini dinleyin, fragman ve animasyon bobinleri gibi bonus materyalleri izleyin.
 
We Happy Few 10 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. İlk inceleme puanlarına buradan göz atabilirsiniz.