Child of Light ve Valiant Hearts: The Great War Switch'e Geliyor

Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Child of Light ve Valiant Hearts: The Great War'un Switch'e geleceğini duyurdu.

Child of Light 11 Ekim'de, Valiant Hearts: The Great War 8 Kasım'da çıkacak.

Child of Light şu anda PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PC ve PS Vita; Valiant Hearts: The Great War PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC, iOS ve Android üzerinde ulaşılabilir durumda.
 

Child of Light
 
Lemuria Krallığı umutsuzluk içindedir.

Kara Kraliçe Güneş’i, Ay’ı ve yıldızları çalmıştır. Siz Aurora, ruhu Lemuria Krallığı’na getirilen temiz kalpli, genç bir prenses olarak oynuyorsunuz. Göreviniz üç ışık kaynağını geri almak, Kara Kraliçe’yi yenmek ve Lemuria Krallığı’nı iyileştirmek. 
 
Öne çıkan özellikler

Macera sizi bekliyor: Ubisoft Montréal’in yetenekli ekibi tarafından, UbiArt Framework kullanılarak geliştirilen Child of Light, peri masallarından esinlenmiş bir RPG’dir. Geniş Lemuria dünyasında olağanüstü bir yolculuğa çıkın ve oranın mistik bölgelerini keşfedin, sakinleri ile etkileşime geçin.

Yaşayan Lemuria dünyası: Lemuria tecrübeniz sırasında dost canlısı perilerden gnome’lara, vahşi kurtlardan karanlık ejderhalara, unutamayacağınız karakterlerle tanışacaksınız.

Canavarlarla ve mistik, şeytanî yaratıklarla savaşın: Aurora karanlıktan gelen yaratıklarla savaşma ve Çalınmış Işıklar’ı geri alabilme gücüne sahiptir. Active Time Battle System’i kullanarak Igniculus ile birlikte savaşın. Bir ateş böceği olan yoldaşınız başka bir arkadaşınız tarafından da kontrol edilebilir olduğundan bu macerayı arkadaşlarınızla yaşayabilirsiniz. 
 
Valiant Hearts: The Great War 
 
Bu, paramparça olmuş bir dünyada kesişen kaderlerin ve kırılmış bir sevginin hikâyesi.

Sivri dişli yoldaşlarını takip edecek ve siperlerin arasında sağ kalmaya çalışacaklar… Valiant Hearts’taki bütün karakterlerin hayatları kaçınılmaz bir şekilde birbirlerine yaklaşacak. Savaşın karanlığına karşı insanlıklarını korumaya çalışırken her biri dostluğu da, sevgiyi de, fedakârlığı da, trajediyi de yaşayacak. 
 
Öne çıkan özellikler

Çizgi romansı bir yolculuk: Fransa’nın kırsal alanlarındaki yeşil ormanlardan, karla kaplı bölgelerdeki soğuk siperlere, eşsiz bir tona ve görsel tarza sahip bu duygusal macerada tarihsel bir yolculuğa çıkın.

Keşif, aksiyon ve bulmacanın birleşimi: Harekete geçin ve bulmacalar çözerek ya da düşman hatlarının ardına sızarak kahramanlarınızın Büyük Savaş’tan sağ çıkmasına yardımcı olun… Dokunaklı ve çizgi roman havasında bir macera yaşayın.

Bu Kahraman Yüreklerin hikâyesine kulak verin: Siperlerin ortasında kaybolmuş karakterleri yönetin ve genç bir Alman askerinin sevgiyi bulmasına yardım edin…

Ve onların sivri dişli yoldaşının: Güvenilir yoldaşınızın koku alma duyusunu kullanın, bulmacaları çözmek ya da düşmana görünmekten kaçınmak için onu dikenli tellerin ötesine gönderin. Ona güvenin. Bu köpek sizin en iyi dostunuz olacak.

Büyük Savaş’ı yeniden yaşayın: Bu kurgu hikâye sizi Reims ya da Montfaucon gibi ünlü 1. Dünya Savaşı lokasyonlarına götürecek, Batı Cephesi’ndeki Marne Savaşı ya da Somme Savaşı gibi tarihi mücadelelere dâhil edecek.

UbiArt oyun motoru: Valiant Hearts, UbiArt oyun motorundan ve onun “sanata hayat verme” felsefesinden sonuna kadar faydalanıyor. Bu güçlü motor yaratıcı tasarımlar ortaya çıkarma ve onlara oyunların içerisinde hayat verme konusunda sayısız olanak sağlıyor.

Ubisoft Montpellier’deki önemli sanatçılardan oluşan bir ekip: Valiant Hearts, Beyond Good & Evil ve Peter Jackson’ın King Kong’unda görev almış sanat ve ses yönetmenlerinin; ve Rayman Origins ve Rayman Legends’ta görev almış bölüm tasarımcılarının dâhil olduğu küçük bir ekip tarafından geliştirildi.