NBA Playgrounds 2 Artık NBA 2K Playgrounds 2, Yayıncılığını 2K Games Üstlenecek

Gazali Çetinkaya

 
Arcade basketbol oyunu NBA Playgrounds 2 geliştiricisi Saber Interactive 2K Sports ve Visual Concepts ile partnerlik anlaşması imzaladığını duyurdu.

Bu anlaşma sonucu NBA Playgrounds 2 "NBA 2K Playgrounds 2" olarak yeniden adlandırıldı ve oyunun yayıncılığını da artık 2K Games üstlenecek. Ayrıca NBA 2K serisinin geliştiricisi Visual Concepts NBA 2K Playgrounds 2'nin geliştirilmesine yardımcı olacak.
 
"İlk NBA Playgrounds arcade-aksiyon spor oyunlarının görkemli günlerine muhteşem bir geri dönüştü. Yeni NBA 2K Playgrounds 2 bu enerjiyi ve bu tutumu eklenen NBA 2K yeteneği ile en üst düzeye taşıyacak ve her iki tarafın hayranlarına da oynamak için yeni bir yol sunacak." dedi NBA 2K serisi geliştiricisi Visual Concepts başkanı Greg Thomas.
 
"Hayranlarına harika bir basketbol deneyimi sunmak konusunda 2K'nın üstüne yoktur. NBA 2K Playgrounds 2'nin oyuncular için her zamankinden daha büyük ve daha iyi inanılmaz bir arcade aksiyon oyunu olmasını sağlamak için 2K ile birlik olup nasıl çalıştığımızı sizlere göstermek için sabırsızlanıyoruz." dedi NBA 2K Playgrounds 2 geliştiricisi Saber Interactive CEO'su Matt Karch.

NBA 2K Playgrounds 2 bu sonbaharda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.