No Man’s Sky’da Çıkışından Bu Yana Değişen 11 Şey

Gazali Çetinkaya

 
   Hello Games, No Man’s Sky için yeni bir video yayınladı ve bu videoda oyunun çıkışı Ağustos 2016'dan bu yana değişen 11 şey gösteriliyor.

   Video ile birlikte Hello Games'ten Sean Murray bir mesaj paylaştı: 
 

Herkese merhaba – 24 Temmuz'da tüm platformlarda büyük NEXT güncellememizi yayınlayacağımız ve Xbox One versiyonunu çıkaracağımız için Hello Games ve No Man’s Sky için heyecan verici ve süper yoğun bir ay.

Yeni içerik hakkında daha fazla ayrıntıyı çıkışına yakın bir zamanda paylaşacağız. Ancak sürekli bize sorulan bir soru var o da "No Man’s Sky’da neler değişti?" 505 Games'teki arkadaşlarımız bunun için "No Man’s Sky’da çıkışından bu yana değişen 11 şey" başlıklı bir video hazırladı.
 
Aslında 11'den fazla var, aşağıdaki güncelleme notlarından da göreceğiniz üzere 100'lerce var:
 
https://www.nomanssky.com/foundation-update/
https://www.nomanssky.com/pathfinder-update/
https://www.nomanssky.com/atlas-rises-update/
 
Video çok uzayabileceği için biz favorimiz olan 11 tane seçtik. Videoda vurguladığımız değişiklikler şunları içeriyor: yenilenmiş bir evren, yeni açılan portal yıldız geçitleri, yeni biyomlar, daha detaylı ticaret, gelişmiş keşif için exocraft, yeni modlar (Survival / Permadeath / Creative), üs kurma, yeni görevler / hikaye, arazi manipülasyonu, düşmüş / yıldızlararası yük gemileri, daha detaylı uzay savaşı. 
 
Çok teşekkürler,
Sean 

 
   No Man’s Sky şu anda PlayStation 4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 24 Temmuz'da Xbox One versiyonu ve oyunun yeni güncellemesi NEXT çıkacak. NEXT güncellemesi No Man’s Sky’a multiplayer ekleyecek ve böylelikle oyuncular arkadaşlarıyla veya yabancılarla bir araya gelip hayatta kalmak, başkalarını avlamak ve üsler kurmak için birlikte çalışabilecek.

   Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.