Assassin’s Creed Odyssey 5 Ekim'de Çıkacak; Tanıtım Fragmanı ve Oynanış Videosu Yayınlandı

Gazali Çetinkaya

 
 
   Ubisoft, E3 2018 basın konferansı esnasında Assassin’s Creed Odyssey için ilk tanıtım fragmanını ve ilk oynanış videosunu paylaştı ve oyunun resmi çıkış tarihini de açıkladı.
 
   Assassin’s Creed Odyssey 5 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 

Assassin's Creed Odyssey'de kendi kaderine hükmet. Kimsesiz bir garip adamdan yaşayan bir efsane olmaya giden bir yolculuğa çık. Kendi geçmişinin sırlarını keşfederken Antik Yunanistan'ın kaderini de değiştir.

ANTİK YUNANİSTAN'A SEYAHAT ET – Gür yeşil ormanlardan volkanik adalara ve kalabalık şehirlere, Yunanistan'a yelken aç. Tanrıların ve insanların savaş yorgunu ülkesini keşfederken dövüşmeye de hazır ol.

KENDİ EFSANENİ YARAT – Yapacağın seçimler yolculuğunun gidişatına ve sonucuna etki ediyor. Yeni diyalog sistemi sayesinde ve yapacağın farklı seçimlerle farklı finaller seni bekliyor. Donanımını, gemini ve özel yeteneklerini kişiselleştirerek kendinden bir efsane yarat.

MÜCADELENİN ÖLÇEĞİNİ BÜYÜT – Atina ile Sparta arasındaki yüzlerce askerle yapılan büyük ölçekli savaşlarda savaşçının yeteneklerini sergile, ya da Ege Denizindeki deniz savaşlarında düşman filolarının içine bodoslama dal. 

 
   Tanıtım fragmanını ve oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.