Transference Bu Sonbaharda Çıkacak

Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, E3 2018 basın konferansı esnasında Transference'ın bu sonbaharda PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 

Transference, SpectreVision ve Ubisoft işbirliğinin ilk ürünü olan bir psikolojik gerilim oyunu.

Sinema filmi ve bilgisayar oyunu türleri arasında adeta bir köprü oluşturan Transference'ta, bir adamın dijital olarak yeniden oluşturulmuş hafızasında gezinerek onun takıntılarına ilişkin yıkıcı hikayeyi keşfet. 
 
FİLM İLE OYUNU HARMANLAYAN BİR PSİKOLOJİK GERİLİM – Duygusal ve insani deneyimleri ele alan ve alışılmışın dışına çıkan karakter odaklı hikayeler eşliğinde zengin bir oyun deneyimi.

BİR AİLENİN İÇİNDE BULUNDUĞU MUAMMAYI AÇIKLIĞA KAVUŞTUR, GİZEMİ ÇÖZ –Bireylerin zihinlerinde serbestçe gezinerek parçalanmış bir ailenin hikayesiyle tanış. Sırlarla dolu, rüyavari bir evde dolaşarak ailenin geçmişine ilişkin bilgileri topla. bu bilgilere dayanarak ailenin sorunlarını çözmeye çalış.

DALLI BUDAKLI BU HİKAYEDE EYLEMLERİN BİR AİLENİN KADERİNİ BELİRLİYOR – Her bir aile ferdinin kişiliklerine bürünerek hareket et, yapbozun parçalarını bir araya getir. Hikayeyi keşfettikçe farklı kişiliklerle yaptığın eylem ve seçimler zaman ve mekanda karşılığını bulacak. 

   
   E3 2018 fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.