Cyberpunk 2077 E3 2018 Fragmanı

Gazali Çetinkaya

  
   The Witcher serisinin geliştiricisi CD Projekt RED, Microsoft'un E3 2018 basın konferansı esnasında RPG Cyberpunk 2077'nin yeni fragmanını yayınladı.
 
   Ayrıca CD Projekt RED fragmanda gizli bir mesaj paylaştı. Aşağıdan okuyabilirsiniz. Çeviri için Masso nickli arkadaşa teşekkür ediyoruz.
 

Cyberpunk 2077'nin ilk duyurusundan bu yana tam 2077 gün geçti. Çok kısa bir fragman yayınlayıp, ropörtajlar verdik ve bir daha bizden haber alamadınız...Bu tarz işlerde prosedür böyledir - oyununuzu duyurursunuz, ağzınızı kapalı tutarsınız ve kollarınızı sıvayıp işe koyulursunuz. Sizlere ilk olarak Witcher 3 ve genişleme paketlerini vermek istedik. Bu yüzden Cyberpunk 2077 hakkında sessiz kalmak planladığımızdan çok daha uzun sürdü. Bunun için özür dileriz.
 
Blood and Wine genişleme paketini bitirip, çıkardıktan sonra Cyberpunk 2077'in yapımı için tam gaz işe koyulduk. Daha önce söylediğimiz gibi, sessiz kalmayı tercih ettik. Peki neden? Cyberpunk 2077 hakkında elle tutulur gelişmeler olduğu zaman oyun hakkında konuşma kararı aldık. Anlamlı ve önemli şeyler olması gerekiyordu. Bu kadar uzun bekleyiş, bütün takıma motivasyon oldu.
 
Asıl konuya gelelim. O gün; bugün. Eğer bu yazıyı görüyorsan, fragmanı izledin demektir. Cyberpunk 2077'de anlatmaya çalıştığımız konu ise; Amerika'nın çöküşüne tanıklık edeceğiniz bir alternatif bir geleceği, büyük şirketlerin ve çetelerin insanlık üzerinde kurduğu üstünlüğü konu alıyor. Oyunun dünyası tamamen adrenalin ve aksiyonla dolu. Arabaların sizi kovalamasına ve silahların sizi yanlış yollara sokmasına izin vermeyin. Cyberpunk 2077 tamamen hikaye odaklı, açık dünya bir RPG oyunu. Kendi karakterinizi yapabilirsiniz ve.. - daha fazla bilgi için E3 standımıza bekliyoruz.
 
Bitirmeden önce, aklınızda hala sorular var değil mi?
 
1. Ne zaman çıkıyor? Oyunu tamamen hazır olduğunda çıkacak. Şu anki duruma göre bakarsak, çıkış tarihine eskisinden çok daha yakınız :). Ama hala bir şeyleri onaylamış değiliz. Sabır gerekiyor. Bizi gaza getiren şey her zaman kalite oldu.
 
2. Oyun ne kadar büyük? Cidden çok büyük, ama.. dürüst olmak gerekirse, şu an için hiçbir fikrimiz yok. Tüm her şeyi birleştirip, bir araya getirdiğimiz zaman anca o zaman sizlere olası bir şey söyleyebiliriz. Ön-siparişler açılmadan önce sizlere oyun hakkında daha çok bilgi vereceğimize söz veriyoruz.
 
3. Bedava genişleme paketleri/DRM? Witcher 3'de neye tanıklık ettiyseniz, aynı şekilde devam. Cyberpunk 2077 PC'de %100 DRM sistemi kullanmayacak.
 
4. Mikro ödemeler? Tek kişilik rol yapma oyununda mı? Kafayı mı yedin sen?
   
   CD Projekt RED gönderdiği basın bülteninde Cyberpunk 2077 hakkında daha fazla bilginin E3 2018 etkinliğinde paylaşılacağını söyledi. E3 2018 etkinliği 12 Haziran'da başlayacak.
 
   Cyberpunk 2077 PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.