Birkaç Respawn Entertainment Geliştiricisi Infinity Ward'a Geri Döndü

Gazali Çetinkaya

 
   2010 yılında Infinity Ward'dan ayrılıp yeni kurulmuş olan Respawn Entertainment'a katılan üç video oyun geliştiricisi bu kez Respawn Entertainment'dan ayrılıp Infinity Ward'a geri döndü. Ayrıca Respawn Entertainment'dan beş farklı oyun geliştiricisi de Infinity Ward'a katıldı.
 
   Geliştiricilerin listesi şu şekilde:
 
• Geoffrey Smith — Infinity Ward eski tasarımcısı; sonra baş tasarımcı rolü için Respawn'a katılmıştı. Şimdi Infinity Ward'da tasarım yönetmeni.

• Joel Emslie — Infinity Ward eski baş sanatçısı; sonra sanat yönetmenliği rolü için Respawn'a katılmıştı. Şimdi Infinity Ward'da stüdyo sanat yönetmeni.
 
• Mark Grigsby — Infinity Ward eski baş animatörü; sonra baş animatörlük rolü için Respawn'a katılmıştı. Şimdi Infinity Ward'da animasyon yönetmeni.

• Ranon Sarono — Respawn eski animatörü; şimdi Infinity Ward'da animatör.
 
John Mundy — Respawn oyun tasarımcı; şimdi Infinity Ward'da oyun tasarımcısı.
 
Joshua Dunnam — Respawn eski çevre tasarımı artisti; şimdi ise Infinity Ward'da çevre tasarımı artisti.

• Dom McCarthy — Respawn eski yapımcısı; şimdi Infinity Ward'da yapımcı.

Madison Cromwell — Respawn eski sanat yapımcısı; şimdi Infinity Ward'da yapımcı.
 
   Electronic Arts, Titanfall serisinin geliştiricisi Respawn Entertainment'ı geçtiğimiz yıl satın aldı. Respawn Entertainment şu anda resmi olarak üç oyun üzerinde çalışıyor: Star Wars evreninde geçecek bir üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu, Oculus Rift VR için gerçekçi bir savaş oyunu ve Titanfall 3.

   Infinity Ward ise Call of Duty: Black Ops 4'ten sonra çıkacak Call of Duty oyunu üzerinde çalışıyor ve söylentilere göre bu oyun Modern Warfare 4.